= punkero =

  • ZOMQandBarbieQ

punkki on semmonen neiti jota ruunat vetää takaapäin ja imutta poskeen.
tää punkkari on tietty katuuskottava cvaikka onkin posessa.NONNI

perkele mul on mennyt tää päivä ihan nappiin ja putkeen -..
mut nyt yks ukko ei vastaa puhelimeen ja wee mul ei oo autoo kun oon suunnitellut kaien yhden varaan siis kulkemisen. mun auto meni katsomaan taidenäyttelyä tai pystyttään.

snubshot....enempi vaan -punkin esihistorian luin ja joutu kuivadouppaan toissapäivän¨missä ähän se mu n kirjailijakamu oikeen luurA-TÄS VOI HIEMAN HUOLESTUA...ÄRSYTTÄVÄÄ KU KAIKKI EI VASTAA JA SANO MULLE kyllä...tää on ihan perseeestä ku maailma ei pyörikkäään mun navan seutuvilla kokoaikaa....täytyy kuumottaaa...polttopisteessä pitää olla monta andy warholli warttia säätämässä tätämun kasvi ja avaruushuonetta enmpi oranssilla natriumvalolla. pulutyttö on sentään kotona -påiti näyttää sille mun rotsia joka on ollut aiemmin johny thunderssin päällä-se näyttää aikalailla mu n kokoselta ja näköseltä (viutta olla jonku näkönen)mut ei stressaa. arvelisin et mun punainen nahkarotsini on wuosimallia 67 kun kaulukien päärmeet tai siis kulmat on pyöristetty sillee ja mojovan kokoiset.

jääkiekossa löuin vetoo satasella, et HPK voittaa....vittu niitenhän on voitettavaq kun mä saan tripla kertoimella sen känädämaljan...nonni.

jos joku oikeesta rock-musiikista tykkäävä lukee tätä...KAMPA LÖYTYI!
MITÄSMITÄS...AINIIN SE kria on hyvä...tää on näitä LIKEn zydeemejä "PLEASE, KILL ME"" oli se opus joka kandee lainata tai ritsata lukemiseeen, niin tietää alan vaiheista ja osaa nyökytellä oikeeen musan tahtiin. JOS SEN AIKoo ostaa kandee mennä peilin eteen ja tarkistaa onko asenne kohdallaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus