= täydellisempää =

  • ZOMQandBarbieQ

Yep, nyt on pää suhtkoht selvä ja tuntuu myös siltä et olis vaihdettu puolipäätä koko joittenkin etuhamppaitten takia ja kunnne tulehtu etc. ja sit opiaateista vieroittautuminen niiden käytän lopettamisen jälkeen ...siis hammaslääkkeet oli opiaatteja(tramaleita) . ei sitä ikinä tiedä mitä joutuu sietämään joten siihen on hyvä varautua ja ajoissa !

no emmä misään sängyssä oo edellenkään liikoja nukkunut kun viimeyön JA sain kipeästi kapimaamaani lepoa -kun maaninen tai addeehoodee mieli ei malta nukkua kun on niin mukavaa ja onnellinen...mmmjoo eihän semosta valvomista pitemmän päälle kukaan kestä vaikka oliskin tämmönen puoliteräsmies niinku mä tai me -bändiin viitaten:)

Eilen käytiin ryhmän kanssa Wellun valokuvastudion avajaisisa ja otettiin uudet kuvat' paikalla oli joku tosi söpö folk-henkinen nasilaulajara ja kaikkee, että kiitos kestityksestä vaikka olitkin jossain kaupassa ku me siel käytiin tosin hieman myöhässä Wellu ! Toivotaan onnea yritykselle <3

Joo kun oma henkinen ja fyysinen sietokyky meinaa poukkoilla on hyvä muistaa, et muilla on paljon isompia ja parempia ongelmia joihin uppoutumalla ja jotain auttamalla näin omat murheet tuntuvat vain luxustaudeilta tai harmeilta joilla ei oo juurikaan suurtakaan merkitystä kokonaisuuteen -kunhan muistaa olla hymyilevä hyväntuulinen ja kohtelias, sit kotona vopi hieman irrotella jos siltä tuntuu. ja ihan sähkökitara olis hyvä, mut kun on äänipaskana ja just pää vaihdettu ei viitti ruokkia maanisuutta liikaa soittamiseen ja energiaa on mut sen ei saa nataa patoutua vaan keksiä sille eri juttuja käyttää kanavoimiseen ja saaden näin myös pidettyä joinkinlainen yhteys kaikeen oleelliseen.

mul oleellinen osa on nykyään meitin bändin säätö ja sit tulee muut...tätä ei kaiki naiset juurikaan tajua, et siihen on tullut satsattua enempi kuin muuuhun ja hyvä nii niin siis bändiin enempi..siis rahallisena sijoituksena saada jotain mielekästä aikaan. Mä olen joutunutr poistamaan yhden ihmisen lisää eli jo toisen täältä kun se alko pyyteleen multa chatissa rahaa tililleen. Nagual Bank on bändi ja auttaa kyllä omalla tavallaan , mutta ei rahallisesti ellei niin olla päätetty. Emme ole miljardöörejä vaan visiönäärejä -niissä sanoissa on eroa -joo visionäärillä ei oo välttämättä yhtään rahaa ..mmjoo iha siistii mennä joskus ilmnan rahaa jonnekkin ja tai joku tietrty summa kuin jossain trumpin tositelkussa joita en tykkää mainostaa sen enpää ja niitä arvoja.

basistikitaristi-ohjaaja rebelin kaa päätetty , et meitin bändi ei saa valehdella etenkään toisilleen -ja se onkin helvetin hyvä, sil me ei haluta ongelmia doupeista eikä mistään m ikä häiritsee ja koitamme muutenkin luoda ilmapiiriä näköjään( kokajan) et me voitas puhua ihan vapaasti kaikista ongelmista toistemme kansa ja kyllähän se vaikutaaa siihen et mitä me lauletaan jonku verran, mut musa on silti aina musaa ja sinänsä hyvää doippii -joku voi olla tästäkin erimieltä ja se sallittakoon ihan tasa-arvon nimissä.

Herra Rebeli on kiinnostunut zombeista ja mun nimi taas on ollut joskus enteellisesti zombi ja täytyy myöntää, et oon ollut sen nimearvoinen joskus ja toivon et se ei haittaa vaan siitä vois ottaa jotain opiksi, kuinka zombina sitä on jos koukuttaa huumeisiin esmes tai vaikka telkkuriin liikaa.No oltiihan me zombimarssilla joissa kaiki zombit jostain kumman syytäö pysähtyivt kuin taikaiskusta odotamaan valojen vaihtumista -painoin päin punaisia ja törmäsin yhten autoonkin -oon sitä mieltä et jos näyttelee jotain, tekkee sen si kunolla..thats it.
.

Mä oon kurkkua myöten täynnä näitä douppijuttuja joita saa kuulla taas kerran kun joku on kuullut et mikä narkki mä oon tai siis oon olllut, mut se . Huumekeskeisyys muutenkin alkaa olemaan jo nykyaikana mautonta ja tylsää pitemmän päälle -oon kuullut tuota laulua koko ikäni...se on aika pitkäja vanha kuin aika

ohan se skarppaaaminen pitemmän päälle sekin paskamaista kontrollifriikkeyttä ja pitää murtaa joskus arjen rutiinit ja tehdä jotain hieman arjestairtaannuttavaa kun rock-jumalat kuulemma ovat muuten tavallista tylsempiä ellei ne keksi ja uudsu kokoaika ..niinku päivitä itteensä. mul on onnex hyvä hermot tai no ne on kuminkin vaika joskus meneekin ja en kyl ihmettele miksi ja nauran itselleni kuinka tyhmä naivi sitä on, mutta en halua sitä silti muuttaa itsestäni pois -se on mun yks voimavarani ja sen vuksi jaklsan auttaa muita kamuja ja ketkä osuu kohdalle jos on tarvis ja myös jakaa jos on jotain runsaasti, niin mä kelaan, et ei siitä oo mitään iloa yksin siitä ilosta jos ja kun sen voi jakaa moninkertaisena ja huomannut et ihmiset on helvetin mukavia ja sitä maalaa itse peolillaan niitä mörköjä jokka tulee ja tapaa luovuuden ja muutenkin pilaa monta hyvää asiaa ja se itsekkyys ja kateus sekä summitainen ja määrittelemätön viha joka johtuu yleensä omasta kyvyttömyydestä käsitellä ja hoitaa vaikeita asioita ja nostaa sitä kisaa taas pöydälle, sanoon et tässä se nyt on se mikä puuttui ja onkos nyt kaikki kissat muka ihan varmasti pöydällä.

niin kissahan on semmonen banaali ja perverssi käsite joka on tabuna sietämätön kuin lapsen parku -elämäähän se on vaan, mut täällä hiljaisesa suomessa kollit voidaan talvella ampua jos niitä on liikaa pöydällä tai ne alka tapeleen tai nartut myös tietty--me suomaliset keskustellaan perkeleen hlijaa ja harvakseen edelleenkin, ja näin muusikkona en menis muusikkona kämppää vuoraamaan ihan joka paikasta -RAUHAN YLIARVOSTUS JOHTAA SIIHEN , ET JENGI MASENTUU JNE...suomessa osataan ola hyvinkin liian rauhalklkisia ja ihmetellä liikaa silti kun on hätätapoaus ja joku tarvi nopeeta jotain niinmku apua, niin aika moni olettaa, et joku soitti jo varmaan ambulkanssin ku mä tulin pariminsaa sittern jo -tää luulkeminen ja asennnen on perseestä ja hengenvaarallista, sanin ma

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus