= tennistytöt =

  • ZOMQandBarbieQ

Tosi upeeta kun on ollut näkemättä yhtään liiian tuttuja naisia.
Ne kyselee kaikkee ja esittää kivaa ja antaa jugurttinsakkin jopa,mut sit ne saatana töikseen juoruavat puheliissa mitä ihmeellisempiä jutuja, jossa suunnilleen kaikille mun kavereillekin on käymässä tosi vittumaisesti, joo.Mäkään en aina pane ku on mahdollisuus hyvään seksiin.
mut se vittu jauhaa paskaa musta ja vittu MEISTÄ niille muijjille ei pitäs kenenkään myydä piriä tai antaa kun vasta syksyllä päätetään ehkä toisin. Ihmiset on katkeria, kateellisia, muuten vaan ilkeitä herättääksen pahan auran. mä osaan tehdä aika hyvän, mutten viiitti näyttäää -se on joittenkin mielestä järkyttävää eli ween hyväää se tarkottaa.

tennnistsubat tuli kysyyn multa mailoja ja palloja -koira on syönyt kaikki palllot:) kolmemailaa mul on ja hevelleä on muutama aina mukana ja niitä palloja tarpeex ja ihan uusia, et voi kokeilla sikakierteistä pyssärii ja monta muuta jippoo. noille sopii siniset ja valkoinen hame -paidat tai topit oli toisin päin kun nää hameet.

vois ajaa tän jeesusparran vex ja leikata hiukset. tytöt varmaan auttaa ku kiltisti kysyy.

olisko mun ollut kohteliasta udella niitten nimiä ja näoin -tai voi olla tietty sekin mahdollista et tsubat on ennestään tutkittuja -kaikkee muista millää. ne sano et ne laitto jotain johonkin tähän -varmaan jotain paskoja essoja tai muuta vastaavaa. ainahan voi vetää pirii.unohtu tää sillon viimex ku kilahti.....täytyy skarpata et pelataan tennistä ja mulla tuli jotenki villi olo, mut kai sitä iltaan malttaa tenniksen jälkeen panna -pitkästä aikaa. mä en ikinä kelaaa mahdollisuutta ettei joku antais...mmmmmix???

3 kommenttia

BarbieQueen

1.6.2009 09:11

zombio syö niittä sinsiä -ne on sulle, mut älä ota kahta enempää!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus