aidosti oikee ja oikeesti aito

  • ZOMQandBarbieQ

ihmissuhde ja sosiaalipaska on älyttömän waikeex tehty nykyään -ostinkin seefferinpennun 11 viikkosen -se sotkee joka paikassa, mut se elää jotenkin tässä ja nyt.....ihmiset sen sijaan vahtaavat telkkuja ja muita leluja tärkeän näköisenä oppiakseen olemaan ween kauniita ja muutenkin täydellisiä¤ ihminen on tyhmä, mut koira sentään ei vahtaa akvaarioita niinku kissat -koira kun lähtee hirven perään niin sen mieli ei vaihdu.....mut ihmiset koittavat porfymoida hikensä ja eritteensä hajut ja muutenkin toimia vastoin luontoa saadakseen muka ihanne kumppanin.....semmosen hahmon kuin akvaariossa. yksinkertaiset asia monimutkaistetaan _niinku joku ween kännykkä -ei sille voi puhua kunnolla ees. saati antaa avaria tai halata -tyhmä muovi.....

on mulkin naisia -kait, ne tykkää siitä et oon jossain missä en oikeesti oo - emmä niitä rakasta , vaan sitä tuoksua tai hajuu. sanat on koristeita, mut se kuuluu politiikkaan parisuhdeakvaariossa. luulen vahtivani koiraa, mutta koira vahtiikin parisuhdetta ja toisin päin.
tunteet on oikeestaan hyvin tehtyä kotiruokaa¤

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus