=kaikki ja lisää=

  • ZOMQandBarbieQ

Tääl Pululla on kiva "nukkua" kun täällä akvaariot solisee ja muutamat hyönteiset surraavat. Edelleen syön kultalusikalla vihreää italiaista kurkkusoppaaa kylmänä -tämä on perfect kun laittaa tähän sekaan
katkarapuja -on just hyvät väritkin. tälläsen mistä tein animaationkin kulissix....tämmösen merihepan mä haluisin antaa pulutytölleni(alhaallako????`)

Tämä on varmaan arvokkaampi kuin mikään timanttisormus -nää unikuvat ei ooo missään akvaariossa täällä...
on rauhotettuja, mut kestääkö kettutyttö merihevosta akvaarion ?....hyvä kyssäri.....täytyy muistaa kysyy ku se herää.

-ei helvetti vielä tänään tän enempää isoja alku- ja erisnimikirjaimia,'mut koitan olla selkeempi. täällä akvaariossa musta pulu tekee joyenkin paremman ihmisen kuin olis avaruuskeskuksessa....täällä mul ei kitarassa ees akustisessa kaikkia kieliä eikä se ees stressaa -outoo, mut huomenna ostan lisää kieliä kyllä.

mul oli valkoiset farkut jalassa ja kauppareissulla niistä tuli violetyit kunb ostin mustikkajugurttia ja muita ruokatarpeita normaalista kaupoasta -aika moukkamaista, mut kuulemma kaikki köyhät joutuu käymääb sääännnöllisesti markettien jonoissa vaikkei se ookkkaan aina niin hauskaa vois luulla. -kiireellä pilaa kaiken, mut marketissa hukkaa vielä enemmän aikaa:P

mä näen valveunia joissa on yli 2 metreisiä pitykiä merihevosia....yleensä sekasena sitä ¨ratsastaa delffiini selässä.
mut tämä kaikki pulina johtuu vain äkvaario vedestä -kaikki on aika ihmeellids´stä enkä usko kuin kaiken tai sit en mitään.

nyt otan uudet valveunet tummasinisesssä vedessä enkä mustasssa niinq aiemmin. mul on tässä käytössä semmonen sänky et tästä ei voi nousta kuin alaspäin:D

merihevossiittola olis hyvä yhtiö perustaa -niitä ei oo ainkaan liikaa.

http://groups.msn.com/zombiegallery

tässä olen animoinut itseni haaveiljaksi joka on maailman köyhin runoilija -eli ween köyhää köyhempi.....ei osaa ees sitä spurgujen sakkia...ihan pro.

¨tänne en erehtyisi toista kertaa ostamaan eteläAfrikkalista limanuljaskaa. sil on torahampaat se söis kaikki muut kalat kun se on ween iso ja ruman harmaanvihree. niin ruma, et se on kaunis.

2 kommenttia

BarbieQueen

4.10.2008 04:26

sun pitää olla aamulla amzoniassa. ISOJEN kirjaimien käyttö olis suotavaa heti ensI kerralla....tää demistä kehittynyt ihguilu pilaa suomee aika totaalisesti. Upeita noi merihevoset.
On ne rauhoiutettuja ja vaikee saadA -ELI SUN PITÄÄ SAADA NE HETI!:)

asiasta kuudenteen; tuun kans sinne hesaan ennen joulua. sain järkättyä aikaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus