=kaukosäädettävyys=

  • ZOMQandBarbieQ

BBBBBBBussissaa tänään tuli outo olo et pimut kinnitti muhun liiikaa humiota (mikä oei sinänsä oo ihmeellistä, mut nyt kaikki on toisin) vaikken oon nähny peilii noin viikkooon ja sänki on jo para ja haisen paskalta. ethampaita puuttuu ja muutenkinb oon kelNNUT RAPISTUA OIKEEN KUNOOLLA. MUT NAISET NE VAAN TYKKÄÄÄ SIITÄ KU HAISEE. MUN OLI PAKKO SKARPATA KUN MEINASIN AJATELLA ÄÄNEENN BUSSISSA JA SOITIN MUN HENKISELLE JOHTAJALLLE ESA TIKALLE (SALANIMI) se sano , et ne on siellä autossa samanlaisia aivopasklallakuorimitettuja, ettei ne ees jaksa välittää kelata mitä ne ajattelee susuta. toistin tietty tän silleen et kaikki kuuli -sillä kunnioitan jotain ihmisiä ja hyviä neuvoja ja sit mä kerroin tästä nasijutusta´ihA PIKKASEN KUNNES TAJUSIN PÖTKJÖÄSTÄ, SILLÄ TIESIN MIHIN TÄMÄ JOHTAA JA PITÄÄ JÄÄFDÄ POIS AUTOSTA OIKEELLA PYSÄLILÄ KU MUL OLI KUSKI VASTASSA -ONNEX.HUHUHUH. OLI HILKULLA TAAS. MUT. eikö mitä naapriiin aika lähelle on muutanut joiku muihjja jinkja ukkoo ei olu koktona ja se pyysi käymään juomassaa oluen -meinasin kiekltäytyä, mut kelasin, et eihän mun uuteeen luukkiini kuulu ollla ikäraisiti, vaan arvokkaasti vanheneva ihmien joka ihaikle vielä vanhempiaaan kuin jumalia -niitähän ne....siis ne parhaat.

No tää muija anto bissen ja käski mun avata telkkarin:HÖ! ehän mä ees osaa vata telkkaria, wittu mikä ämmä.yhtä hyvin olis voinut käskeee mun valmistaa sille kolme sinsiä diapami-pillereitä kahvinkeittimellä

-tv-kaukosäätimet on perseestä. muuteskin tommonen teknologia jota on liiaksi autoissa helpottamassa "ajettavuutta" ja muuu paska tyhmentää itseasiassa ihmistä ja ne ei esmes pane niiin paljo ku ennen.No mähän häivyin sieltä vedoten, et koiralla oli joku saatananmoinen hätä. kyl koirat sit oisaa pelastaa isäntänsä -kiitos Muska -meen ottaaa sitä pusun.
hehe ...se oli nuollu just perseensä:D

zomq ja muska
zomq ja muska

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

25.2.2010 22:46

täs muska on vielä ihmisen kokoinen

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus