=kollektiivinen tajunta on mulla himana=

  • ZOMQandBarbieQ

mua vituttaa ja naurattaa ihmiset joilla on helvetinmoinen kiire joka paikkaan ja koittavat tärkeillä ja olla korvaamattomia tai tekevät sen rahan takia. yrittävät muakin saada tähän typeräään karuselliin tai oravanpyöräänsä ja rimputtelevat kännykkääni, mut mä perkele oon tasapuolinen ja en vastaa kellekkkäään ellei mua huvita.

mä en oo niin rahavetoinen, et mua sillä vois saada liikkuun ja se jopa joitakin vituttaa.
Ihmisten parissa haluun saada mahdollisimmasn monta ihmistä ohjaukseeni ja koitan saada niille jotenkin parempaa tekemistä ja elämänlaatua -emmä silti koe olevani mikään doctor phill, vaikka hättilanteissa mulle aina soitetaan
-mullla ku on mielikuvitusta ja vastauksia tulee kuin apteekin hyllyltä, mut ne vastaukset ei välttämättä oo mitäään kivaa kuuneltavaa....eikä se oo tarkoituskaa....enkä valitettavasti oo aina oikeessa ja joudun joskus sanomaan et tuli virhe -ne pitää myöntää heti kun semmmoset tajuaa, muuten on dorka ja menee luottamus. itse kun koitan takoo lojaaliuden merkitystä ihmisten kalloon -aika hyvin nuoriso tajuaa pointit ja ne on yleensä fiksumpia kuin vanhempansa....mä säädän etupäässä syrjäytyneiden ihmisten parissa tai niitten joilla se syrjäytymisuhka.
mua on itseeni joskus autettu joten mä maksan velkaa takasin ja pidän toimintaani mielekkäänä useimmiten ja nautin myös siitä aikas usein.

Mut mua vituttaa kun mua käytetään jonninjoutavuuksiin tai halutaan jotain pelkän omanedun tai esmes krapulan takia -vittu sillon mä hermostun
ja en oo enään yhtään kiva vaan vedän turpaan ja kyselen vasta sitten.

nuoremille tietty sitä antaa paljon anteeksi kun ne ei tajua vielä kaikkee.....ja ne jopa kuunteleee ja tottelee mua joten koen olevani vastuusssa myös heistä.koetan antaa nuorille työkaluja elämän eritilanteisiin ja oikeestaan silloin omat murheet sun muu oma egoilu unohtuu kollektiiviseen tajuntaan.
tykkään tutustua aina uusin ihmisiiin, koska vanhemmat ihmiset tuppaaavat kuolemaan tai olemaan muuten ihan loppumetreillä ja menetettyjä tapauksia. muutenkin tälleen vanhempana on alkanut kiinostaan pitää nuorten puolia eri asioisssa kun ne aina unohdetaan loppupeleissä.

4 kommenttia

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus