M E D I A

  • ZOMQandBarbieQ

M E D I A

P R O P A G A N D A

Television luoma illuusio todesta vaikuttaa meihin kaikkiin -halusimme sitä taikka emme.

Meidät on tahallisesti ja tahattomasti psyykattu sekä manipuloitu television, internetin, lehtien yms. välityksellä elämään niiden ehdoilla, vaikka usein luulemme olevamme itsenäisiä ja luulemme omaavamme vapaan tahdon.

Tietysti alttius median arvottamaan maailmaan on jossain määrin yksilöllistä, mutta se on todella vähäistä. Ainoastaan vielä jonkin aikaa maailmanmenolta syrjäisissä paikkoissa kulttuuri ei ole sopeutunut ja totunut globaaleihin ilmiöihin sekä niiden tuomaan kulutuskäyttäytymiseen. Me demokratisoituneessa maailmassa nielemme viihdearvon omaavia uutisia usein totuudeksi -ehkä parempi nimitys

tälle olisi ilmoitus -uutinen ja totuus eivät ole välttämättä sama asia.

UUTISET JA PROPAGANDA

Ei ole lainkaan tavatonta, että juuri media luo/dramatisoi/viihteellistää uutisia. Jos sotatoimialueella ei tapahdukkaan mitään järisyttävää kuvausryhmän ollessa paikalla, voi olla mahdollista että järjestetään "todentuntuisia" joukkokohtauksia joista näin ollen syntyy oikeita selkkauksia ja viattomia uhreja. Ja tätä voi jo sanoa median luomaksi todellisuudeksi.tai propagandaksi -uutistoimistot antavat niitä tietoja joita sinne toimittatavat palkkaa saavat toimittajat -eivät he mitään kaikkitietäviä Jumalia aina välttämättä ole, vaan palkkaa työstään saavia ihmisiä.Esim. Iranista Los Angelisiin etupäässä paenneet ovat perustaneet TV-asemia lähettääkseen demokratian sanomaa ja viihdeohjelmia synnyinmaahansa kaataakseen hallituksen ja vaihtaakseen vallan demokraattisemmalle hallitsijalle.

UUTISOINTI SUOMESSA

Katsokaapas maikkarin uutiset ja laskekaa monta uutista siellä on. Viimeksi kun laskin sain kokonaiset 5 uutista
ja loppukevennyksen -joka saikin eniten uutisaikaa. Jos olisin sohvaperuna, niin voisin saada sellaisen käsityksen, että maailmalla ei juurikaan niin paljoa tapahdu.

STTn uutiset ostetaan lähes järjestäin BBCltä JA REUTERSilta

Ihminen on evoluution tulos samalla tavalla kuin muutkin lajit maapallolla. On tunnettua, että luonnonvalinnan heikkeneminen kotieläinten osalta heikentää niiden ominaisuuksia. Esimerkiksi koiran ja kotikissan aivojen koko ja älykkyys ovat alhaisemmat kuin niiden villien kantamuotojen. Aivojen koko ei yleisesti korreloi älykkyyden kanssa suoraan, mutta kun on kysymys samasta lajista, niin näin voi olettaa korrelaation olevan olemassa.

Ihmisen evoluutio on luonut lajille suuret aivot olosuhteissa, joita ei enää ole. Nykyisen hyvinvointivaltion kaupunkilaisen "luonnonvalinta" perustuu täysin eri asioihin kuin esi-isien ja -äitien 100.000 vuotta sitten. Niinpä evoluutio ei enää kulje samaa jatkumoa. Ei voi kuin arvailla mikä nykyisen evoluution suunta ja päätepiste on, mutta joka tapauksessa vanha älykkyyden tasoa nostanut kehitys on pysähtynyt.

Väitetään, että tilalle on tullut koulutuksen luoma älykkyyden kasvu. Tälle ei ole mitään perusteita. Ensimmäiseksi, evoluutio perustuu perimään ja luonnonvalintaan. Sitä ei tapahdu enää entisillä ympäristötekijöillä.. Oikeastaan pyörä on jo kääntynyt päinvastaiseen suuntaan, eniten jälkeläisiä saavat muut kuin hyvin koulutetut. Toiseksi ei kai kukaan väitä, että koiran koulutus lisää sen geneettistä älykkyyttä?

M E D I A N LUOMAT MIELIKUVAT

Kettutytöistä on esim. tehty mediassa käsite; he edustavat kaikkea kaunista

ja söpöä. Heidän touhujaan ei haluta pitää rikollisina -vain tiettyyn ikään kuuluvana
kapinointina.

Harmaa Ääni
http://groups.msn.com/imuttft67s4b0h1nve547rcon0/_whatsnew.msnw

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus