=mammona=

  • ZOMQandBarbieQ

Mun on vaikee edeleenkin ottaaa kehuja vastaan -tunnen itseni tyhmäksi ja en ymmärrä miksi. Nukuin 12 tuntia sikasyvässä unessa ja mua oli kuulemma koitettu herättääkkin, mut turhaan. Kiitos tästä käsineelle joka ei tätä lue itse t...tai ei siitä ei tiedä -se osaaa kans:) mut sit on kaverit jokka kyl osaaa tiedottaa ja hyvä niin. yhteisymmärrykseen pääseminen on vaikeeta vaikka kuinka yrittäis, mut se helpottuu huomattavasti lujemmalla uskolla toiseen ja se vie taas peilin eteen tai piiskaamaan itseäni. teen koetta itselläni -jo neljättä päivää.eilen lopetin syömättömyyyden( alko ksinettä vastaan tullessa mennä taju oli suksilla liikenteesä.

Mut ilman kaakaota ja suklaata eläminen todella näyttää kuinka poikki mä oon, mut te perkeleen ihmiset te mua piristätte. Mä aina unohdan välillä kuka oon tai siis itseni ja sit se on menoo. Niin, oon kaakaoaddikti vai oonko -sitä selvitän myös.

Ajantajuahan mul ei juuri oooo silloin kun teen asioita sydämmestäni
tai pakkoliiKKEEnä....niin tuossa onko joku paKKolIIKe vai ASIA ON EROA JA SE ON SELVITETTÄVÄ !

NÄIN HENKISESTI VÄSYNEENÄ SITÄ ON PAREMMIN VALVEUTUNUT JUURI TÄLLAISIIN

Niin uni teki hyvää ja aion nukkua kunnola ensiaamuyöntunteina. Mun tarvii alkaa väsyttämään itseäni kunnolla ja tehdä konreettisempaa duunia kuin tällä masiinalla npräämien -ei tää oo mulle duunia -jokkut osaa se n täälläkin. Mä oon semmonen kkeilija ja kelaan tätä koko juttua koeplaneettana edelleen ja vastedeskin ellen muuta mieltäni ja päätä toisin. Pitää osata merkata, että muistaa mitä lupasi. Merkkaukeen ei tarvi sbaoija ei kartaa. se vaan pitää osata tatuoida aivoihin kukin omalla tavallaan ja niitä on paljon.

Trumpetti on tuossa odottamasssa. laula en, tuossa säästän hieman ääntäni -mun on skarpattava tai kaikki kusee ja muutun turhaksi. Mulla ei oo yhtään kai rahaa voi jossain ola piilossa:P mut jos löydän lahjoitan ne niitä tarvitsevalle. kysymys ei ole, et keräisin karmapisteitä tai mulla olis mammonaa älyttömästi.

en vaan malta olla kokeilematta kuinka pitkälle voin tässä omassa uskon vahvistamisessani mennä -olen itsekäs ja jääräpäinen asiassa ja kukaan ei pysty vaikuttamaan asiaan ja jos pystyy , haluan tietää miten ja kuka. pelaan itselläni ja tajuan, että ei tää oo uutta -ainakaan mulle. Lapsesta asti oon tehnyt tätä, mutta en niin vastuullisesti kuin olis voinut -en tosiaankaan.

Asiassa on pieni mutta, jos joku antaa mule rahaa tai sitä on täällä jossain ja väärä henkilö saa sitä rahaa, se ei saa seota siihen rahaaan tai juttuuun itsessään, sillä mun on ymmärrettävä vastuuni.......en muuten tiedä edes kuka tätä kirjoittaa -minä, mutta onko siinä sydän mukana ilman taka-ajatuksia....mula on jo yksi -sen merkasin näin NYT A NYT-peilejä on monenlaisia.

Kirjoitettaessa soi IHMETTELIN, ET OMPAS TÄÄLÄ TÄNÄÄN HILJAISTA JA SIT MUISTIN, ET USIIKKIA ON JO KEKSITTY

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus