=onnnenpoika=

  • ZOMQandBarbieQ

tänään on jonkun skooppien mukaan mun onnenpäivä, joten en hautaaenkä piilottele sitä vaan annan sen pikasesti kaikille. kiiitos -yx kivi kivireessä vähempi.
jaa ettei onni paina vai....ei sit, mut mul tulee mahahaaava ku
repeilen tässä vaikka mun pitäs yrittäää olla coolina ja ja snadisti funtsia ku ikä alkaa painaan ja hampaaat hajoo ku niitä kirirstelee ku vituttaa kaiken maailmaan rajaton tyhmyyys. ja sitten kahtoo peiliiin ja huutaaa hampaat veresssä osoittaen et tuossa se dorka on -osoittelen ittteeni
-pahinta vihollista joka yritti tappaa mut sähköllä ja krampeillla.

se vittu valehtelee mulle jatkuvasti ja saa mut ihan sekopäiseksi joten ihan turha mennä muita kiusaamaan, vaan pysyä omissa oloissaaan.
Ei muita viitti pelotellla. Puran raivon pariin etuhampaaseen ja luovun niistä mielummin kuin siteestä niihin ihmisiin joihin tiedän luottaVANI KUNNES HE MINUT TULEVAT KUMMISKIN PETTÄMÄÄÄN.

Onnex kaikki on jo menneisyyttä ja kiitos hammaskeijjulle tästä ja olen ylpeä uudesta miehekkääästä lookistani enkä välitä paskaaakaan siitä jos joku siitä ei tykkkää. pää asia on et haisen.onnellnen osaa olla kuka tahansa pässi joka ei ota tosissaan, vaan antaa tilaa -tilaa itselleen mitä tilaa.

UUUsi maailman järjestys tai maailmankirja on kirjoittamatta tai....sitä ei oo kasattuna silleen et se säilyis tarpeellisen ajan ennen pian tulevaa seuraaavaaa maailmanloppua 2012. mä luulen että tuo vuosi räjäyttää tajuntani orgasmiatomeiksi ja vapaudun järjettömiltä tuntuvista tehtävistä.

tai tietty voishan sen maailakirjan kirjoittaa. jumalat on vaan nykyään niiin helvetin laiskoja mitä oon seurannut -nukkuvat paljon.

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

19.2.2010 15:19

jos joku haluaaa ns. faktaa lukee raamtttuu maijjjainnkkareita tai nosterdamusta sun muita luusereita ihan rauhassa -he kaikki ovat vääärässä, mut kummiskin oikeessa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus