=puhelu=

  • ZOMQandBarbieQ

patty smithii kuuntelen. ekan kerran ku juttelin tän kanssa luulin et se on pimu...vasta vuosia myhöhemmin tajusin et se onkin ukko ku kaverit naureskelivat mulle -vittu olis silloinen vaimoke voinut jotain sanoo -no,'osaan mä paremminkin mokaillle. glooria....täää biisi on omistettu nokian vesijakelulle vissiin.

negativen jonnee kans luulin eka gimmaks ku juteltiiin, mut se ei ollu niin kauaa ku tää patty jolla ääni on todella naismaisen kaunis ja muutenkin siinä on kunnon polleglamourii.

b.hamista peter soitti ja kyseli koska tuun käymään sen kartanossa
-se on lomilla kesän keikkailuijen jälkeen.
mä oon jo pakkamaamassa ja tsekkailut lentoaikatauluja -ajattelin käydä ihan muutamx päiväx...ku täällä suomessa on näitä pakollisia vittumaisia velvollisuuksia.

peter kyseli et onko löytynyt magic mashroomseja:)
se kans on keräillyt niitä siellä nummilla ja sieltä se on löytänyt jotain antiikkisia hopee ja kulta kolikoita joita se keräilee.
tapasimme joskus malagassa kun meillä oli aprtmentto samassa talossa.
silloinen vaimo opetti sen tietty käyttään herskaa, mut onnex se ei jäänyt siihen koukkuun. sit peter kysy mites mu n vaimo voi -vastasin et hyvin kun se on polttohaudattu ajat sitten:) se otti taas muitten tapaa osaa -mä oon ween huono kirjotteleen breivejä ja ihmettelin miten peter oli saanu mun numban -sillä on yksityisetsivä...heh niinku mullakin...ei ihan tyhmä gubbe.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus