=rajaton aikani=

  • ZOMQandBarbieQ

onhan tässä nukkumisessakin pointtinsa, mut aina mun filkat jää pahasti kesken ja niitä editoidessa menee aikaa jota tuntuu olevankin rajttomasti.

ville hioo selkeesti puutteelista suutelutaitoonsa mun koiran kaa. ne on söpö pari, 6t5äytyy kahtoo noitten perään ettei koira innostu liikaa ja oo sopimaton -tullut isäntäänsä.

jokkut muijhat kävi täällä sotkemassa meidän päät ja kurvas si autolla nopeesti pois. soittelemme jaqtkuvasti myrkytyskeskukseen, mut ne sanoo et meitä skitsottrtaaa -kai tommonen niitten vastaus skitsottaa. skitsoittaa entisestään mut ei silti napsahda päässä pahasti -"täytyy kokeilla rajojaan".."kuinka haasteellista ja älyttömästi mahdollisuuksia tässä on"...huvittelu on oikeestaan perseestä, mut naisten takii joutuu aina huvitteleen ekana ja sen jälkeen UNOHDUS voi olla jotain käsittämätöntä.

ne muijat soitti ja kysy ollaax me täällä -täyty katsoa ikkunasta, mut siellä on aika pimeetä joten arvalla taas sanoimme:"JOO"

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus