rippituoliin tuli kerranki kirjoitettuu asiaa

  • ZOMQandBarbieQ

tää tulikin vahingossa blogiksi:D

oon koukkujoone ja mul on tapana adiktoitua naisten kanssa mitä ihmeellissimmissä paikoissa ja tilanteisas, MUN ON PAKKO FLIRTTAILLA NE JA ISKEÄ KIINNNI KU SIKALIMPPUUN. OIKEESTAAN MÖ MITÄÄN TUON TAIVAALLISTA TARVI -LÄHETTÄVÄT TAAS JONKU ENKELIPARan joka ei kestöäkauaaakaaan kun o hermorauniona etc....mä en oo mikään maailman pars aviomies ja avomiesolllut, mut mies kummiski ja jos mä ooon jotain pettänyt, niin en mä ku ono petettyy enää mennyt paneen et silleen. stressaa vaan tää ku tää on ku pakkoliike...vai onko minulla ennenaikaiset 50-vuoden villitys....mulla pettänyt menee suhteellisuuden taju kovin helposti naistern kamssa ja saaa oll ajoku henkivartija, sihteeeri eli lapsenhoitaja kattomassa mun perään etten hölmöile kun liikun ja enkä eksy ihan joka paikkaan.

mä tykkään ku meitin bändi Ratkaisee ihan kaikenlaisia käytännöN ONGELMIA NINKU PANKIT TEKEVÄT, MUTTA EI SE SITÄ TARKOITA, ETTÄ MEILTÄ KERJÄTÄÄN RAHAA ! MULLA ON 70 EUROO TASKUSSA JA SE EI OO PALJOO..EN OO TOTTUNUT OLEMAAN NÄIN KÖYHÄNÄ AIKOIHIN JOTEN. NAGUAL BANK TOIMII NYT BÄNDINÄ EIKÄ PANKKINA.

Nagual Bankin rahat menevät hyväntekeväisyyten ja maailmanparantamiseen eikä yksittäisille ihmisille -ei saa olla niin itsekäs !

MÄ OSAAN EMPATIAA KOKEA SEN VERRAN ETTEI SITÄ SAA MULTA VARASTAA TAI HUKKA PERII. JA MUN HYVÄNTAHTOISUUTTA KIITTÄMÄTTÖMÄSTI HYVÄKSIKÄYTETTÄESSÄ MINÄ POIKA VOIN SEOTA JA TEHDÄ JOTAIN EWRITTÄIN ILKEETÄ...MENE PIRU KORVASTA SISÄÄN JA SEMMOSTa mä en halua.

KYL TEIDÄN ON JÄRKEILTÄVÄ ITSE TÄÄÄLLÄ JA OTETTAVA VASTUUTA ELÄMÄSTÄNNE TE JOKKA NÄETTE JOKA OÄIVÄ NÄLKÄÄ JKA TOIVCOTTAVASTI OPPISITTE KUNNIOITTAMAAN ITSEÄNNE ENEMPI. mul on tullut jotain rahan kerjäys kirjeitä sun muita nyt ihan liikaa ja mä sanmon et kerjääminen kielleety -köyuhäilkää kotonanne jos teil on sellanen ja miksei ole e´, ei kulu vättämättä mullke pätkääkään ja mun on priorisoitava mun omaa maailmanparannusta entisestään sil perusidea parantaa(elvyttää)tätä boltsia tajuumaan että me sittenkin oemme yksi ja sma eimuodoissa mut samassa veneessä. mut jokkut ei tykkää rahasta eikä se tee niitä

TOTUUDENTORVI
TOTUUDENTORVI

Kirjoitettaessa soi naiset, tytöt , naiset, nuoret naiset, roc, bändärit, mekot, tsubat jas mirrit

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus