=WAMMA=

  • ZOMQandBarbieQ

= eka oon stara, no nyt mä haluaisian olla narkkariki myös....kolmas toive jääköön vuosien saatossa toivomatta artistilta jostain syystä -oma ego- ei kaipaa kuin sitä äitiä mikä oli ennen kun kaikki oli vielä hyvin ja viatonta.NYKYÄÄN ON ONNELISTA, "mutta ei tarvi tulla muistuttamaaan mitään, ei en halua kuulla" mutta tämä maailma on muutenkin täynnä vieläkin paskaaa ja rumaa, nykyään osaat jo käytäytyä (kireä hymy, mutta suu in tiukkana viivana raivosta). ÄLÄ kysele. kyllä te sillon , mutta mikset tee teatteruia ja näyttrele. Ettte te minua voi mistään syyttäää kun sillain elitte -miksi kyselet jatkuvasti mielipidettäni nyt (olisi pitänyt kysyä 20-wuotta aiemmin ilmeisemmin)

Äiti huutaaa kuin remu ja sanoio, että enkä mä voi jättää häntä rauhaaan edes joskus! Olenko syönyt niin paljon tilaa? onko se ollut niin helvetillistä olla epävarmuudessa ja pelossa ja kaikki ne ihmiset. OLEN HILJAAA ENKÄ KYSELE TÄLLÄ KERTAA ÖAPSUUDESTA KUN SAAN HIRVEEN HUUDON JO NYT JA ÄITINI LAITTAA KORVATULPAT KORVIINSA -VAIKKA HÄNKIN ON AIKA PELTIKORVA JOSTAIN SYYSTÄ JOKA JOHTUU MUSIIKISTA JA EN KYSY MIKSEI SE SOITA MULLE MANDOLIINILLLA TAI BUSUKILLA JA ON VIENYT NE JONNEKKIN POIS KOTITORPALTA JA HÄN. häN MAALAAA JA ELÄÄ NYT VIIMEIN OIMAAA ELÄMÄÄNSÄ. VAI VIELÄKÖ NIITÄ PUHELIJA TULEE JOLTAIN. tAJUAN KUINKA ARKA AIHE YLEENSÄ ONKIN JA HUOMANAAN, ETTÄ ASIA PITÄÄ KÄSITELLÄ MUT SILLOIN KUN SE SOPIII ASIANOMAISELLE -ARTISTI VOI MENNÄ POIS JA KAUAS. EI JAKSA KUULLA MITÄÄN ! EIKÖÄ TUU LÄHELLEKKÄÄN MITÄÄN BÄNDIÄ ! äITI LOPULTA SANOO, ETTÄ HALUAAA VANHEMPANA OLLA RAUHASSA JA EI TYKKÄÄÄ MUSIIKISTA .HÖH NIIN, JOIKKUT ASIAT PAISUVAT KAIKEN SYÖVÄKSI SYÖVÄKSI SANA VARSINAISESSAKIN MERKITYKSESSÄ, MUT HÄN ON JO PARANEMAAN PÄIN, MUTTA SINÄ. SINÄ TARVITSET LÄÄKÄRIÄ HÄN SANOO -EN IHMETTELE MITÄÄN, MUTTA SILMÄNI KOSKTUVAT JA NIELAISEN POISTUN -NYT EI OLE OIKEA AIKA. PITÄÄ TOTELLA JA KUNNIOITTAA VIIMEIN. ON SITÄ VARMAAN OLLUT KUSIPÄÄ. KIVA TIETÄÄ.

en saa sanotuksi mitään ja sitä ei toivotakkaaan. Järkyttäminen, järkyttyminen, järkytys, järkymättömyys -valitsin.

tuli mieleen, et olis hyvä tehdä filkka tms joka käsittelee rock-tähteyttä rock-tähden äitin vinkkelistä ja kuinka asiat todella vaikuttavat kaikkeen ja kuinka heklppoa se niin sanottu glamouri ja muu merkitsee omalle äidillle. sauisi todellisemman kuvan siitä minkälainen on artisti joka ei voi eikä kerkii ottaa huomioon kaikkea ku on niin poaljon sääätööö -se illuuusio siitä tekemisestä ja työstä pitäisi suhteuttaa kuinka se vaikuttaa nuorenmiehen perheen arkeen äidin kuvakulmasta etupääässä -öiti voisi olla kertojanba. Voiswin tulla semmonen syväluotaus jolla moni trauma purettaisiin ja tämä elokuva vosii pistää miettimäään et kannaattaa miettiä mitä todella haluaa ja mitä luulee haluavansa ja jos vastaus on se sama niin se mikä tulee mukana ei ole yhtäään kauskaaaa ja pettyyy, on petetty, turhautuuuu muuukin kuin artisti (no mvauikka esmes mä) tai vittu vaikka remun äiteeee. kyl se vois olla aika hilajnen juttu saada syttymäään edes aiheesta puhumiseen. Mut elokuva toteutuessaan vosii muutaaa pikkasen joittenkin aikeita, mutta se mitä nyt sanon on jo tehty ja jo vanhaa -mutta ei sen kuvakulman mielestä silti vieläköään. Tila ja tilan ottaminen luvatta on takuu varma rike sen voin varmasti sanoa. Se mielipide tykkääkö äiti musiikista edes itse kun on sitä joskus soittanut keroi jo näin kaiken olennaisen.

asia on vieläkin selvittämättä osittain -aika paljonkin

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus