Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2008.
Seuraava

Lasit  8

Päätin rupee oikeesti etsii uusii lasei ja kuljin ennakkoluulottomammal asenteel läpi nissenit ja instrut jm. Myänsin ittelleni ettenno ikinä tyksiny niist laseist mikkä myyjä ja ystävätär kauppas mulle viimeks – voi hyviki olla et ne raamit on hyvää värii ja voi olla et ne sopii mun kuano päälle, mut totuus on ettei ne oo ikinä ollu mun lasit. Mä oon vaa jemmannu rupeemaa ryhtymist ku toi lasiasia on must tyäläs.

Vaiks ei se sit kauhee vaikeeta ollu. Ku mä en halunnu neliskanttisii ja kapeit ni siin karsiintuki jo 90 % valikoimast; ja sit pois mummot ja pilotit ja väärävväriset. Simppelii! Kuljin läpi x+y kauppaa ja vaiksennois ikinä uskonu ni viimeks löysin ne mun uudet pokat lähikaupast viis minsaa enne sulkemisaikaa. Kätsää. Se on sama liike mist mun edellisetki on – kandeis uskoo. :)

Sain aja näötarkistuksee huamiselle ja se on jees ku muute tuntuis et se asia lykkyy taas jonnei tiäs mite kauas. Nyt on hyvä miäli ja homma etenee.

Mitä mä oikeesti haluisin ja mikä ois must tosi helveti ylellist ni aurinkolasit lukulasivahvuuksil… Vois istuu jossai terdellä tai lojuu nurtsilla lukees ilma mitää pelehtimisjippoi mikkä hankaa lasit pilalle. Totuus on vaa et sellasii päivii ku mä pääsen lukee auringos on niiku nii vähä ettei mun maksa toho investoida ku ens kesänä ja joka kesä hamaa tappii näkö on kuiteski aina huanompi eikä niist vanhoist laseist sit taas mitää iloo oo. Mut jos oisin rikas ni sit. :)


Seuraava