Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2010.
Seuraava

Valistus on viritetty  3

Tällast syrjääntyneempää piiklee valasee aina välil ihmeesti vaiks lukis vaa Sity keskusteluviästiketjui. Mäki opin taas loppuviikost uudemma asia mitä mä ennollu tiänny nimittäi et joku muu voi kustantaa jonku toise nimimerki oleskelu täl saitil. Mä en jaksanu paneentuu siihe et millai se sit oikeesti ja käytännös on mahdollist mut nähtävästi on ja se siit.

Tää valasi mulle taannosta tapahtumaketjuu. Nimittäi ku mun nikki oli jotai kuukaus sitte menos vanhaks ni mä meditoin sitä asiaa jonkunki hetke ja mainostin sitä meditaatioo tääl plokiski ja sit ku mä lopuks aattelin et vitut ja kirjaannun sisää jotai pual tuntii enne ku se Sity antama limiitti oli – ni totesin et mitä helvettii, tät aikaa on nyt siis kuiteski siinny jostai ens vuatee asti. Kyl mä joo ihmettelin et mist sitä oli lisää pamahtanu mut enemmäki mä vaa totesin tilantee ja vitut välitin et mikä sitymäine oikku tääki nyt taas oli.

No. Niiku et jos oikeesti siis joku ystävällinen sialu tääl on kattonu mun vininää ja menny tilaa mulle lisäaikaa ni mä ilmesesti oon siis kiitokse velkaa, ja kahvi tai jotai. Mulleijo ollu mitää hyväkskäyttöideolokiaa ja mä tapaan kyl maksaa ite mun omat laskut. Sopii laittaa pikkarii tulee tai käyttää vaiks käyntikse meiliossuu ni mä voin kommentoi tätä intiimimmästi. Okei?


Teoriakyssä  5

Ku rakennukse nurkal on kyltti mis lukee et Varokaa katolta putoavaa lunta ja jäätä! ni se tarkottaa et pitää

a) mennä kulkee toisel pualel katuu (paitsi et siä on samallane kyltti)
b) juasta ohi tosi kovaa ettei se lumi ehdi putoo päälle (ja sit seuraava ja seuraava ja seuraava talo kans)
c) kyttää koko aika ylös nii et näkee jos se lumi alkaa tulla ni sit voi loikkaa muualle
d) mennä kävelee kadul autoje joukos
e) kulkee iha litteenä seinää vaste ni jos sitä lunta rupee tulee alas ni se ehkä putoo siit kuano ohi
f) jää kotii jotai vappuu asti
g) tehä jotai muuta, niiku mitä sit?

Vai tarkottaakse vaa et ku ne lumet tulee sumpäälle ni talo ei korvaa kerta ne oli ilmottanu et siä katol on lunta?

Mä oon yrittäny ymmärtää tätä viimeset kaks kolme viikkoo enkä mä tajuu viäkää. :O


Tööt  1

Heräsin tänää jotai kolme jälest eikä sit enää tullu uni. Ni ne unet jäi siis jokseeki lyhkäsemmäpualisiks. Jos mä oisin arvannu ettei se uni enää tuu ni mä oisin varmaa noussu ja koittanu harjottaa jotai hyädyllist tai vaiks kattoo devareit mut empä arvannu. Epistä.

Aamupalaks tuli vedettyy sit enempiki vaa ipui mut täs iipee alko jytistä pääs aika hyvi. Ja nukuttas hyvi mut must tuntuu et nytteijo lupaava hetki mennä nuksuu ku sitton taas herellä yäl. Mut iha tuntuu et kualema tulee. Tuliski.

Edit 3.3.:
Tais tulla eile tehtyy enkat mitä tulee ipuje niälemisee (paitsi jos niit kummiski meni enempi heti leikkaukse jälkee taanno) ja silti särki pää viä tänää aamul – mut nytton nuksuttu! Oi onnee.


Seuraava