Aikune naine

  • piiklenarttu

Tänä aamuna ku mun radio aukes ni se syätti mulle vittu jotai italiaanourosta ku laulo Aikusta naista italiaks.

Okei.

Mä ymmärrän et se oli hyviki sen piisi orikinaali. Mä ymmärrän senki et siin sanotukses puhuttii enempiki priimaveerasta ku muust. Mut voisko joku Ylesradioski ymmärtää et vittu se piisi on satavarmasti jokase täysikäse suamalase korvis yhtä ku Paula Koivuniämi. Voisko ymmärtää et mikää, ei mikää maailmas vois kuulostaa transummalle ku joku italiaano laulaas Aikusta naista?

Mulleijo mitää eritystä transui vastaa. Itse asias nyt ku ajattelen ni mulleijo yhtää mitää niit vastaa kerta mä en ees tunne ainootakaa tai jos tunnen ni en tiä tuntevani. Okei. Mut joteki mä en haluu alkaa mun päivää miälikuvalla Aikusest transust. Voisko siis joku Ylesradios panna ton piisi soittolistolle ainoostaa klo 22 ja 04 väliseks ajaks ku väki on a) koomas b) putoos koomaa eikä enää välitä c) hyvis promilles tj. Kiitos.

(Tai sit tää johtuu vaa siit et mä oon nuksunu aika vähä kaks viimist yätä ja palasina kaks niit edeltänyttä yätä ja must tuntuu et mä hiukka hajolen ja mä oon vetäny kaikki mahdolliset sallitut lisäaineet tän olemise edistämiseks. Vaiks ei. Ei se kyl johdu pelkästää siitä.)

2 kommenttia

piiklenarttu

9.6.2010 08:46

väännä joo veistä haavas, kiits kiits kiits
vittu :(

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus