Automaagil, kiirees

  • piiklenarttu

Mitä vittuu se sana debit oikeesti tarkottaa? Mä ymmärrän et credit on luattoo ja joka kerta ku oon pankkimaatil mä tuijotan niit sanoi ruudus ja mun pitää ajatella et kerta mä en haluu luattoo ni mun kuuluu valita toi debit mikä on niiku ei-luatto. Mut se sana ite ei tarkota mulle niiku mitää ja mun pitää kiärtää aivosolu nekaatioasentoo enne ku mä voin tehä mitää. Ja sitteki mua epälyttää et meneeks tää oikee. Et jos sullon joku hyvä sisältö tolle ja muistikikka ettei tarttis mennä mutkankautta ni kerro mullekki.

Toine asia ku mua vituttaa siin automaagis on se et jos menee näppäsee väärä tunnari ni se vaa jatkaa jatkaa jatkaa ja iha loppuviimeks vast se lällättää et empäs annakkaa sulle. Miks se ei vois heti sanoo ku sille antaa sen väärä tunnari et emmuute huali ja sylkee sen korti takas? Nyt se vaa jatkaa kyselemist.

Ehkä mä oon taas vaa se ainoo ylityhmä.

Tai sit mä oon ylikuarmittunu. Mä ihmettelin tos aamulla itekseni et mis kohtaa tää mun elämä on muuttunu tällaseks et mullon aina kiire – vaiks töis kylläki vähempi ku omal ajal. Tää eijo must normaalii. Nyt mä enno koht kahtee kuukautee ehtiny kunnol ees hengittää saati ettois käyny säännöllisesti lenkil tj.

Onks tää nyt joku esivaihe siihe ku eläkeläsil on olevanaa iha helveti kiire koko aika joka paikkaa? Mä tajuun kyl et aika muuttuu: pennuil sitä on nii paljo et ne ehtii ikävystyy ja sit se koko aika kutistuu se aika ja lopuks sitä vanhol eijo paljo mitää ku ne riäntää vaa. No, mä ennollu ehtiny ajatella ettoisin jo niiiiii vanha. Mut tää kiire kyl on iha perseestä.

3 kommenttia

Django

18.12.2010 09:24

Sullahan on jo ihan hyvä sääntö: luotto ja ei-luotto :) Eipä kai noihin sen helpompaa sääntöä löydy (vähän niin kuin oikea ja vasen). Tässä voisi joku filosofi vähän pohtia, onko nää nyt niin merkittäviä asioita, että niille piti antaa tuollaiset nimet. Ehkä antiikin mytologiasta löytyy tällainen sisarpari? Ainakin nimensä puolesta Perseus passaisi niiden faijaksi oikein hyvin!

Mutta ajattele taas positiivisesti. Koskaan aikaisemmin ei tilillä olevien ja olemattomien rahojen kuluttaminen ole ollut yhtä helppoa :)

- D -

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

21.12.2010 19:34

niinnii, silmät kii vaa ja iha sama kerta se raha mitä nostaa ni se menee enikeis kaikkee turhuutee…

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus