BUU & PÖH

  • piiklenarttu

Kunneijo mitää sanottavaa voi aina hiukka haukkuu poliitikkoi? No emmä sitäkää meinannu. Mut myännän et mua on alkanu ottaa iha helvetisti päästä tää Sity meininki et se mainostaa näitte meiä kaksjalkaste likimai paraste ystävie toista kuukautta ja jopa kaks kuukautta vanhoi plokimerkintöi. Oikeesti, mitä vittuu ja kuka muka eijois viä huamannu et Räsäne on kirjottanu 8 juutalase muistolle, Halla-aho miälenterveyspalvelust ja Sumuvuari äänestäjä tuatetakuust?

Voisko olla ees sevverta ryhtii Sitys et mainostettas esmes vaa sellasii kirjotuksii mikkä ois enintää 10 päivää vanhoi? Mä uskon et tarkotus on haluu olla tasapualine ja mä tajuun et Sumuvuari on käyny lisääntyys ja sillon parempaaki tekoo ku päivittää plokiisa Sitys mut vittuuko noi vanhoi postauksii tarttee mainostaa? Jos niitte antas olla ni jokane näkis, ketä oikeesti kiinnostaa ja kellon intressii pitää lärviisä esillä tääl, koska nehä sit päivittelis ahkerammi. Miks ees kannattaa päivittää ku saa joka päivä ilmast mainosta vaiks pual vuatta vanhal postauksel… Älytöntä.

2 kommenttia

piiklenarttu

28.7.2009 08:03

ehheh… voi tulla paha nälkä ;P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus