Diaknoosi

  • piiklenarttu

Kävin esittääs koipeeni lääkärille ja se käski mut ultraäänee ja sit kävin siäki (ja joo, se oli nam se lääkäri). Nyt on kuvattu ja kuulemma jokseski selkee tapaus ja klassist mallii ja sillai: mullon jännetupentulehdus nilkas. Mä sanoin et kuinnii ja eiks sen kuulus olla rantees ku kaikil aina on siä ni se huvitti sitä ja se sano et joo, kyl se on siä mis on rasitus ja sul se on nyt tos. Ja sit se kysy kaikkee mahdollist mitä mä oisin voinu harrastaa yhel jalal ja oonko matkustellu jossai, ja loppuviimeks se tinki et voi se iha vaa vedostaki tulla. Ha, joo, sitä kyl on ollu.

Pomo kysy heti et eiks se sit sanonu ettei tollasil koturneil saa kävellä (siis korkkareil, se haluu käyttää tollast sanaa ku semmiälest mun kengät on nii korkeet) muttei se lääkäri niist mitää sanonu. Kysy vaa jos mullon kengät mikkä kinnaa siit nilkast – no eijo. Ja sit sain kohtuujytyt tulehdussärkylääkkeet mikkä kuulemma viä vetää mun maha kuralle. (Tuskimmaltanodottaa.)

Kirjoitettaessa soi Nancy Sinatra: Boots

2 kommenttia

piiklenarttu

24.4.2008 14:07

tuski on niitte vika, ne oli hyvät viä vkl jalas ku ei enää mikää muu
mut evt

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus