Haisuu

  • piiklenarttu

Meiltä kysytään: Onko totta, että ensimmäinen kosmonautti, joka laskeutuu Marsiin, vie mukanaan pullon Lokakuun punainen ilta -hajuvettä?
Me vastaamme: Periaatteessa kyllä. Tosin ei vielä tiedetä, onko Marsissa hyttysiä.

Joskus on tiämmä ollu Radio Jerevan, ja tää juttu tuli mulle elävästi miälee tänää, ku itänaapurist oleva uros meinas tukehduttaa mut ensi. Se oli kyl oikeesti jo lähteny huaneest, mut sen hajusteet oli paikalla ku mä menin sinne. Ja sitä hajuu oli helvetisti. Ja sit menin kauppaa ja joku latinouros parkkeeras mun viäree paris hyllyvvälis ja viä kassal ja se oli kans lotrannu päällee oikee paremma kautta jotai aromei. Köh! Pitemmästi sen kans ni ois tasavvarmaa tullu mekamikreeni.

Ku suamalane uros haisee ni se haisee vanhalle viinalle, tupakalle tai paskalle. Tai niille kaikille. Normitapaus nykysemmi ei kauheesti haise millee, niil on joku hentovianone tuaksu jossai minkä aavistaa ku sellast tyyppii halaa mut oikeesti sen tunnistaa vast ku pääsee iholle asti (ja se onki kivaa, nuuhkii sit). Pakko sanoo et mä arvostan sitä ettei mun kuanoo tikahduteta.

Kirjoitettaessa soi Tracy Chapman: Matters of the Heart

2 kommenttia

piiklenarttu

23.4.2008 19:39

voi se olla et mullaki on sit ylikehittyny haisti… muttemmä silti tajuu vaiks mullois normaali kuano, et miks pitää valella kaikkee odöörii litratolkulla päällee, mitä se sit palvelee enää

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus