Happamampi maku

  • piiklenarttu

Ystis tapaa ostaa kenkii netist. Sillon sellane räpylä et se voi ja sellane maku et ne on ne tiätyt merkit mikkä pitää samaa lestii tj. Viime viikol se laitto mulle linki amatsoni kenkäsivulle et kato millaset pinkit lenkkarit sun merkkii… ja joo, ne oli IIIIKKK!!! ja iihhhh!!!, tiätty.

Mä yleesä vaa kualaan nettikenkii mut nyt mä katton kotona kenkälaatiko kylest notulit et mikä on tää koko mikä mun edellises ostokses samalt valmistajalt on ja sit mä päätin et vittu, tilataa sit amatsonilt ja katotaa mite täl kertaa käy. Ja askartelin sen tilaukse klikkauksest toisee kunnes viimesel sivul TADAA! currently not available ja se siit. Vähäks vitutti ku mä olin urhoollisesti ylittäny tän psyykkise kynnykse ja sit se kaikki tökkäs. Hmph.

Mut kerta mulloli draivi päällä ni siirryn toisee nettikauppaa ja tein sen tilaukse samost lenkkarest siält. Ja sitä varte piti eka rekkaantuu asiakkaaks ja koko se sirkus. Loppuviimeks mul oli meililootas kolme viästii siit firmast… ja siä oli se tilausvahvistus siis kans.

Seuraavana aamuna oli kaks meilii lisää ja ilmotus et mä en siis ollu maksanu niitte tilaust ja viittisinks maksaa kans ja kertoo et millai. Mä olin et ha? kerta eihä sitä tilaust ois voinu ees tehä ilma et kertoo kortinnumeroo ja noi. Ni mä laiton niille ettoon maksanu puukortil. Ja sit ne ilmotti ettenno. Ja sit mä soitin Luattokuntaa ja juttelin sen jäykkispoisun kanssa ku vastas ja se kerto et joo se näkee mun suaritukse mut miks se eijo menny perille ni sitä se ei osaa sanoo. Ja mua vitutti taas hiukka mut se sälli kerto et ne rahat palaantuu mulle 20 päivä kuluttuu jossei ne mee läpi siihe firmaa.

Jeps…

Mä laiton taas meilii et tää on tilanne ja taas tuli pari viästii takas ja mua alko nyppii tää kirjeevvaihto ja tuli hiukka vittultuu sinne et myyttekste kans näit vai haluuttekste vaa kirjeevvaihtoo mun kans. Seuraavana päivänä tuli taas kolme meilii ja siin oli sit jo tiato et ne lenkkarit ois nyt tulos sulle ja tosson koodi mil voit tsekkaa et mis mennää. Okei! Nyt alko kuulostaa.

Eile mä sit joudin kattoo et mikä tää juttu nyt sit ois ja löysin roudarifirma sivu mikä kerto et mun kenkulit on eile (siis vast eile) lähteny. Shanghaist. Voi huakaus. Saa nyt näkee joutaaks ne tulee joskus ja millo ja tuadaaks ne mullekki vai taas jonnei Vantaa peräkorpee niiku viimeks. Vittu.

Mä nään jo painajast siit et mä halusin palauttaa tän ostokse.

EDIT 17.53:
Nyt jo neljä merkintää siit ku sitä pakettii on pyäritelty ees taas Shanghais ja se ilmesesti on siä edelleeki. :)

5 kommenttia

gentlewoman

20.9.2010 19:47

Mä en tykkää tilata netistä mitään. Kahdelta eri firmalta olen tilannut dvd-levyjä, toisesta tilaus on aina ollut perillä seuraavana postipäivänä (kun olen tilannut ennen puoltapäivää), mutta toisesta kolmen levyn toimittaminen mulle vaati kolme ilmoitusmeiliä, viikon odottelun ja lopulta levyt tulivat mulle samana päivänä, kahtena eri lähetyksenä.
Tosi helppoa.
Kerro toki miten tää sun kenkätilaus edistyy, mä innolla odotan lisätietoa =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Caduceus

20.9.2010 21:22

Edelleenkään en ole tilannu nettikaupasta mitään muuta kuin matkalippuja. Kai mä oon kalkkis tai jotain. Ei siin mitää. Mut nää kertomukset vaan jotenki vahvistaa, että mä en taida yrittääkään, jatkossakaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

20.9.2010 22:13

niii… ehkä siinneijo kauheesti kertomist sillo ku asiat menee niiku olettas? mä oon kyl ostanu ainaski kirjoi levyi leffoi korui jonku vaatteerriavu ja mun viimise kamera neti kautta – ehkä mä oon laiska tai helposti viäteltävis iltasella kotona…

mä sit raportoin jos ne lenkkarit joskus tulee ;P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

21.9.2010 11:14

jossei shanghais oo jollai elämää ni ainaski sen voi siä ostaa kerta mitä ei kiinas valmisteta ja myydä ni sitä eijo ollees – paitsi ehkä irene partase kalakukot, ehkä

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus