Jatkokertomus

  • piiklenarttu

Joskus pualtoist vuatta sitte mä tilasin Amatsonilt ittelleni joululahjakirja mitä ne ei sit voinukkaa myy mulle. Ne tapas ilmotella mulle vähävvälii et sorppa mut tää toimitus lykkääntyy ja joskus maaliskuu jälkee ne ei sit kauheesti enää ilmotellu. Syksyl tuli nootti et haluunks mä sen kirja viä ja jos ni vahvistasinko ja mähä sit vahvistin muttei siit mitää seuraamuksii ollu. No, nyt joku viikko sitte mä sain vaihteeks sellase ylikohteliaa meili ku Amatsonilt tavataa lähettää ja kaikki mahdolliset enklanni kiamurat ku ne pahotteli et mä enno ilmesesti tilannu mitää sejjälkee ku ton ja toivottavasti mä oon ollu siihe tyytyväne kummiski. Ha.

Mä näyttelin kansavvälisii käsimerkkei sille meilille ja haistattelin ääneeki et vittu ompa kohteliast toivoo et mä oon tyksiny kirjast mitä mä en kaike venkoomise jälkeekää ikinä saanu. Vittu.

Ja klikkasin sit itteni niitte sivulle et mitä siä nyt sit täl kertaa ois saatavissa ja ha! ne mainosti sitä mun muino saamatta jäänyttä joululahjakirjaa siä. No mä koitin sit tehä siit tilausta mut se automaagi sano aina et nou kän duu… ni mä tein sit tilaukse yhest toisest kirjast B. Ja palasin sit viä siihe ekaa ompa nyt vittumast et tätä kaupustellaa kuiteski – ja tsakadam! se ohjelma sit ottiki taas vastaa sen tilaukse.

Ja eiku kassankautta kiireesti enne ku se peruu.

Seuraavana päivänä mä sit sain Amatsonilt sellase söpöse meili mis ne kerto et kirja B on juur pakattu ja pantu tulee mulle ja eta 3–5 päivää. OK. Siit mun varsinasest toiveest ei sanaakaa mut kirja B tosiaa tuli ja mikäs siin, hyvä kirja ja erittäiki kohtuuhintane.

Tänää mul oli kynnysmatol postinkantaja nootti et se eijollu saanu jotai ängettyy mun luukust ja tuunko hakee illal. Ni mä tiätty aattelin eka et ååååhhhh! Amatson! ja sit mä aattelin et paitsi siältteijo tullu mitää ilmotusta meililootaa ni vittu se on joku kirjakerho kirja ku mä oon unohtanu peruuttaa. Ja sit mä mediton jonku aikaa et viittinks mä oikeesti lähtee postii asti tsekkaa tät asiaa tos paskasatees.

:)
:)
:)

Nyt mä oon pual iltaa istunu sohvas lukees tät kirjaa minkä nimi on Bookmaking. Editing / Design / Production. Oisin mä voinu ottaa tän jo sillo edellisvuanna mut iha kiva ku nykki. Ni tänä iltana must tuntuu et vittu mä oon vihdonki likimai oikeel alal ja opiskellu likimai juur niit asiot ku aina halusinki. Harvinane tunne mun elämäs: ettoon joteki oikei päi ja maailma kans.

:)
:)
:)

2 kommenttia

piiklenarttu

18.3.2010 21:39

joo ilmammuuta ;P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus