Lääketiäteest

  • piiklenarttu

Tyäkaveri on lääkäris vaihteeks ja mä päivystän sen asiakkatte varalta. Eijo paha rasti, aamut on enikeis hiljasii. Täs ei nyt kauheesti voi taas omiikaa töit vaiks pitäs mut ku ne on edellee muitte takana jumis. Kaverimpualest vituttaa: se juaksee tyäterkast lapraa, laprast erikoslääkärille, erikoslääkärilt toiselle erikoslääkärille ja ne vaa puistaa päätä ja ehdottelee uutta rundii laproje kautta. Vikaa on ja kaikki tiätää mut mikä ja mis se vika vois olla? Perusterve kolmekymppine mimmi.

Mä en usko eritysesti lääketiäteesee ja tään kattelemine sivust rassaa taas mun uskoo entisestää. Okei mä uskon siihe käsityäosaa: jos mä telon koipeni ni kyl ne (todnäk) saa luut takas kohillee ja lihakset ommeltuu kuasiisa ja naha siististi tai ees joteki siihe päälle. Kyl ne osaa poistaa tulehtunee umpisuale tai kasvame ja tehä pallolaajennukse. Mut jos joku on oikeesti kipee ni taudelle ne ei kauheesti mitää voi. Mullon itelläni useempi parantumato sairaus, parii voi pitää kuris lääkkeel muttei parantaa, loput on vaa niiku päänpuistamise asia ja voi voi – mut evt kyl. Tai vaiks allerkiat: moniks allerkia on parantunu ja mikä niist eijois parantunu iteksee vaa iha lääketiätee avulla? Enno kuullu.

Ehkä, ehkä joskus tulee päivä ku ne oikeesti pystyy parantaa vaiks hivi ku siihe nyt kuiteski panostetaa toisin ku vähemmä seksikkätte tautie parantamisee. Ehkä mäki sit rupeen tiädeuskovaseks. Siihe asti – se on tuurist kii jossoot terve, nauti siit!

2 kommenttia

piiklenarttu

15.9.2010 21:13

no niijjoo, järki on jo lähteny ja nyt alkaa päässäki tikittää pahasti ni sitä kehii omalaatusii vaivoi kroppaasa :/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus