Laitehäröi

  • piiklenarttu

Mä en tajuu miks vitussa munnon nii vaikee hahmottaa et ku laite ei toimi, ku se ei pärise, värise, imuta tjs ni se eijo välttis hajalla tai kokonaa vainaa. Mun menee aina tovi enne ku mä hoksaan vaihtaa patterit tai pölypussi tai puhdistaa suadattime tj. Miks nää jutut ei tuu selkäytimest? Tänää vaihteeks oli patterit hiipunu ja mä ehdin jo epällä iha muuta vikaa.

Mä tarttisin ehkä jonku teknise tukihenkilö ku välil kattos mun perää. Paitsi niistäkää aina nii tiä mitä ne duunaa. Tänää töis meil pyyhäls joku uppo-outo tyyppi kännykkä korval käytävää pikki, nahkatakki oli ku Leone länkkärest ja se dyykkas suaraa verkkokaappii – kerta silloli avamet ni saatto päätellä et silloli joku lailline ja asialline duuni mut mut mut! Ei menny vittu ku pari minsaa ja mä lensin verkost ku pesäpallo ennemmuino Seinäjokee, mun pätkähti netti ja pätkähti meili ja katos yhteys keskuskoneesee ja siin kohtaa mäki sinkasin sinne verkkokaapille ja rykii sen nahkataki helmohi et vittuuks sä oikeesti hässit siä. Ha, ässif! Tyyppi puhu edelleeki koko aika kännyysä ja mun piti korottaa ääntä ja alkaa oikeesti räksyttää ja sit se meinas sinne käpälärautaasa et oots hetko ku täällon nyt joku härö ja sit se esitti mulle ettei se ollu puuttunu mihkää sellasee piuhaa mikä vaikuttas mun olemisii… Vittu joo.

Loppuviimeks se oli kuiteski tehny just nii mut sai se sen sit korjattuuki ku juaks eka pari kertaa ees taas käytävää ja kertaallee alakerras. Ja koko helveti aika se puhu siihe käpälärautaasa. Ja mä miätin et ku kerta se on nii olennane sen duunis ni miks vitussa silleijo hänsfriitä ni ei tarttis yhel käpäläl duunaa… mut nii, se ei tiättykää kuulu mulle. Mä ku oon aina kokenu et hänsfrii on helveti kiva ja avulline kappale mut ku kattelee ympärillee vaiks liikentees ni aika harva muu sitä käyttää.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus