Lihaniloo

  • piiklenarttu

Mun meni jotai seittemä vuatta koulu jälkee enne ku mä uskon et voi liikkuu vapaaehtosesti ja se voi olla jees. Koululiikunta oli musta perseestä enkä oo ainoo ku sai siit raumoi. Ainoo ohje mitä mä oon pitäny miälessä niilt jumppatunneilt oli et muistakaa tytöt hengittää – ja se on oikeesti hyvä ohje pojillekki.

Enikeis, tos ku oon kiusannu taas lihojani enempi ni oon miättiny et miksei voinu jo koulus sanoo et hualehtikaa tytöt lantiompohja lihaksist ni seksiki on viä kivempaa ja tiineydet ettekä ees hoitokodis pissi allenne tai vaiks kertoo mitä kaikkee iloo itekullekki on timmeist reisilihaksist tai peräst, tai hauiksist tai ranteist… Kaikkee lähestyttii sillai elämäst irrallises miäles ja kilpalulajina eikä niiku et mitä se tarkottaa sun perskohtases elämäs ku sun selkälihakset romahtaa tai kui paljo kivampi on nitkutella jonku urokse pääl ku reidet ja käpälät kestää. Ja kai ny itsekutaki teinii jokseeki enite motivois seksi, jopa tällast siveydesipulii ku mä, saati niit ku ei vaivautunu ees tulee tunneille… Vai eiks sellast voi sanoo koulus? Vittu joo, missähä sitte.

Kirjoitettaessa soi Bruce Springsteen: Drive All Night

2 kommenttia

Anonyymi

15.1.2008 21:35

Siinä sen näkee miten irrallista sukupuolivalistus on ollut ja on varmaan yhä. Vaaroista muistutetaan, mutta ilot unohdetaan tyystin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus