Lomamoodis

  • piiklenarttu

Eile hölkkäsin töist et ehdin hakee mun uude passi virka-ajal poliisist ja sit ku sain sen ni lakkaski oleest kiire yhtää minnee. Mä länttäsin peräni terassille ja otin lasillise proseccoo eikä tuntunu yhtää paskemmalle. Illal käytii ystikse kans kyläl ja tsekkaas yks ständdappii esittävä sälli eikä sekää ollu paskempi eli naurettii kyl aika hyvi… muttei se kyl koko aika nii hauska ollu ku mitä ihmiset anto ymmärtää. Ne on nii auliita antaa ponuksii ja menee mukaa ku niillon hiukka promillee – mut ehkä on niiki et jokkut jutut vaa ei naurata meit kaikkii samallai.

Viikol tuli puheeks lahjukset ja kummilapset ni sen takii muistinki et paitsi mun kummituspoikaa ni mullaha on kummitustyttö Etelä-Amerikas ja sillon kans heinäkuus synnärit. Onneks ne on vast loppukuust! Mun tuli nii hyvä miäli ku kerraki tuli laitettuu ees suunnillee ajos sille onnistelut, kortti ja kiltsikoit. Mä oon iha helveti huano muistaa tollasii juttui paitsi iha lähipiiris.

Mä oon täl viikol saanu kakski eri luannetodistust ittestäni ja kummaki mukaa mä oon kauhee vihane rakki. Tai se toine oli et sä oot se akka ku on koko aika vittuuntunu ja mä olin iha hämmästyny et ehä oo ja sit mulle siteerattii tätä mun plokii ja päätelmä oli et oikeesti mä siis tosissaa oon koko aika iha helveti vittuuntunees olotilas. Mun tuli täst hiukka matala olo toviks mut sit mä ajattelin et ehkä se johtuu vaa siit et tasasest olemisest on vähempi kirjotettavaa ku siit et ku kilahtaa pääs ni minkäs sille sit. (Tai sit mä vaa oon tasase kamala :P) Se toine kommentti oli et tää helle on tehny sut vihaseks ja mä olin taas et eikä oo ku mullon just iha helveti hyvät fiilarit ku mä tarkenen ilma villahousui – mut kuulemma se oliki sit jotai kautta hyvä ja enerkisoiva asia etton vihane ja vallaski verrattuna siihe ku oon kuulemma ollu iha surulline ja masis koko talve. Okei…

Tänää mä oon tiskannu, silittäny vihdonki ja pakannu kassii kesävaatteit ja sensellast mitä meinaan käyttää puskaolosuhtees. Sit mä oon pannu yhtee kassii sellasii vaatteit mille mul eijo enää käyttöö syyst ja toisest (enempiki just siit toisest, joo) ja mihi mä enno kiintyny ja nakkaan ne kirpparille täs samaa matkaa ku poistan itteni kaupungist ja teleportaatio! Illal lämmitän saunaa mökil. Eli siis oon siirtyny lomamoodii ja jossoonki joku hetki jostai vittuuntunu joskus täs ni kenekää ei tarvi lukee siit lähiaikona yhtä helveti rivii. Ihanaa! <3

Viihdy & nauti! Mä ainaski aion. :)

Kirjoitettaessa soi Kari Rydman & co: Niin kaunis on maa

3 kommenttia

V.C. Mikko

27.6.2009 12:08

Nautittavaa lomamoodii sivvaa! :o)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

EviDee

27.6.2009 18:27

Mukavaa lomaa Piiklis. Sitä paitsi olet vain terveen kriittinen, noin yleensä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus