Pikkuseikkoi

  • piiklenarttu

Fyssantunnil joskus koirakoulus oli puhe lämpölaajenemisest. Tää tuli mulle elävästi miälee ku mun sormukset rupes turpoo nii ettei ne enää pyäriny mukavasti kädes. Mummiäst jalometallit ei sais käyttäytyy tollai! Joku roti. Iltaa kohti ku viileni ni ne alko taas olla normaalit ittesä.

Miks kosmetiikka haisee nii ruakasalt? Taanno mä ihmettelin yht huulikiiltoo, nyt mullon podisopist sellane kuarima-aine ku haisee jotai suklaa ja pähkinötte välilt. Vähä niiku muuttus muffiniks ku käy suihkus.

Näin erityse elävää unta eksäst. Mä olin käymäs selluana ja koitin tiristää siit vihdonki sitä selityst et miks se teki niiku teki. Not iiven in joor driims beibi. Se vaa virnuli eikä selittäny mitää. Vittu ku mua vitutti siin unes. Sit ku mä heräsin mulle tuli miälee et kuulin vastikää et joillei on tullu se selittämise tarve jopa viidenki vuade pääst ja keskel yätä ni aattelin et kai täs voi yhtä hyvi odotella viäki.

Mun alkaa nyt jo hermo kiristyy mun hyväntekeväsyysprojektiurokse kans. Siis sen mille mä lupasin itteni kesäkoiraks. Kui se voi olla nii lääpällää? Urokset on tosi oudoi mut ilmesesti se menee nii et mitä koleemmi kohtelee ni sitä enempi ne lämpii jostai omast sisältpäi. Tj. Ei voi tajuu.

Töihi kävelles joku ulkomaaelävä uros pysäytti mut ja kysy parkkimaksust, se oli siis saanu koslasa kaduvvartee. Mä vispasin takaspäi et tos kyltis kadunnurkal sanotaa varmaa ja se et ku mä en osaa suamee enkä ruattii… Okei, mä avuliaasti kiapasin takas sen kans ja katton sen kylti. Toi ylimmäne iso pee on niiku et parkki, tos alla laatas on et millai ne haluu ne autot siihe kaduvvartee ja sit toi ku on 25 m ja nualet ylöspäi molemmi puali ni se meinaa et mil matkal sopii parkittaa. Ja kerta eijo kelloaikoi eikä kiakonkuvaa eikä mitää ni ei tarvi kellee tyrkyttää mitää rahaa ja noi. Ulkomaaelävä oli tosi kiitolline ku mä käänsin sille tän kaike ja mä ajattelin et mä oon kyl iha helveti hyvä tulkki mut mitä siin kyltis muka oli sen paremmi suameks ku ruattikskaa?

2 kommenttia

V.C. Mikko

25.6.2009 09:16

:o)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus