Loves

  • piiklenarttu

Mä oon rakastunu toho Harryy, nyt mä voin sen jo tunnustaa kerta tää suhde loppuu iha just. Se on juappo ja ruma ja iha mahdottoma kamala aina välii ja sit se on kuiteski taas tosi hellyttävä, suaraselkäne ja sitkee ku tulee niiksee ja keskesis asios – niis kaikist tärkeis – siihe voi aina luattaa. Se ei tee turhii lupauksii, se ei ylipäätää kauheesti lupaa mitää. Sellane on must nii lohdullist et melki vois tirauttaa jo tän takii: uros ku ei lupaa.

Mun tulee sitä iha helveti ikävä. Sen takii mä oon hiukka yrittäny vältellä sitä ja niiku hidastaa sitä eroo ku tulee nyt väistämättä. Mä en halus takertuu. Mä tunnen ittessäni oireit addiktiost.

Ja sit joku vitu kissa on lukenu putkeesa (niiku mäki) koko ton Nesbø Harry Hole -sarja Lepakkomiähest tähä Panssarisydämee mikä on mul nippase keske ni just enne mua ja paitsi et se katti on selkeesti kualannu ne kirjat ni se on kiähnänny karvojaa joka helveti aukeemalle ja niit törröttää jopa siält sivuje välist ku kirja on sulki. Se on sit helveti vastemmiälist ku jokkut ei osaa kohdella kirjastonkirjoi asiallisesti! Entäs jos mä oisin allerkine kissolle? No enno. Mut mä oon joutunu siis ravistelee ja imuroimaa joka helveti osa enne ku niit voi mukavasti lukee nii ettei kissankarvat tunge silmii sängys. Voi vittu.

5 kommenttia

tictac

31.1.2011 15:28

Mä tyksin kans Harrysta. Paitsi et mä aloitin meidän suhteen sieltä Panssarisydämestä. Se oli vahinko, mut tiedänpähän mihin suuntaan mies on kehittymässä. Ja mulla on vielä kolme osaa lukematta.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

31.1.2011 17:29

ahhhh… täs sarjas just on oikee järjestys hyväks niiku kaikes saippuas mis juani jatkuu ja kehittyy – mut lukemattomist osist mä voisin olla hiukka kade

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tictac

1.2.2011 08:37

Olishan mun pitäny tietää, että kaikki hyvä alkaa lepakkomiehestä, mutta kustantajan olis pitäny myös laittaa siihen Panssarisydämen kanteen varotus, että luetaan vasta Lumiukon jälkeen. Ja sama sit sinne Lumiukkoon. Ja ja HH:n suhde jatkuu vielä onneksi muutaman yön ja mä elättelen toiveita, että ennen loppua tulee uutta.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

1.2.2011 10:51

itsas oon iha samaa miält et kustantajal ois vastuusa siit et takakansitekstit ois kohillaa kirjas ku kirjas ja et niissois tällaneki keskene sisältö
ja sit yks mikä vois olla ni kaikis sarjos vois aina olla siin nelossivul kerrottuna osat järjestykses ni olis niiku helpompi tarkistaa jos haluu mennä kronolokisesti

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus