Palelemist = ei-kesäne vuadenaika taaaaaas

  • piiklenarttu

Kattelin netist vedenkeittimii ja ilahduttavasti niit on jopa piäniiki. Piänin tais olla neljänneslitrane minkä mä bongasin. Mä tarvin sen töihi enkä tosissaakaa rupee jotai kahta litraa keittelee mun yhtä teekupillist varte. Mut enää ei tarkene ilma kuumii juamii ja se on fakta homma.

Syksy on siis tullu. Mä palelin koko helveti viikollopu ja miätin et tot kesää ois voinu kestää mumpuast vaiks tän elokuunki mut hei! kai viis viikkoo ku tarkenee ilma villahousui kuuluu sit riittää täs valtakunnas. Tai ei, emmä palellu saunas ja sitäpais mullon untuvatäkki mikä pitää kyl mut lämpimänä – mut päiväl mul oli kaks fliissii ja kahet villasukat (ohuemmat ja paksummat) ja mä palelin ku torakka kerta ennollu ymmärtäny et joo pitäs vaa olla ne villahousut jo elokuus. Vittu.

Itsas nyt ku tuli puheeks mä en panis vähääkää pahakseni vaiks ympäri vuade olis vähintää 25° tot lämpöö. Ois ihanaa tarjeta. <3 <3 <3

Ja joo, sit ku mä vittuunnun riittävästi ni mä panin juhannusruusupuska matalaks ja sen aikaa mä tarkenin kans. Kerta niit helveti vattukääriäsii ei saa hengiltä ni kiusa se on piäniki kiusa: ens kesänä ne saa laittaa pentulaatikkosa jonnei muualle, meilleijo juhannusruusunnuppui syätäväks. Lälläslää! No sen duuni seurauksena mullon toine ranne paskana, tuli vähä reuhdottuu niil oksasaksil siis. Mut se oli sen arvosta, ja viä ku näkis sen vattukääriäse ilmee ens kesänä… :P

Pomo liisas mut yhtee tyäryhmää sihteeriks ku niitte oma sihteerikkö oli estyny ja ne oli vast alottelees syksystä toimintaasa lomie jälkee ja heitti sit sellast smooltoolkkii siin alkuu mikä oli sillai kiva ku mä en tuntenu pualiakaa siit väest ni saaton kirjaa muistioo ees minkä nimisii ne suunnillee on ja tarkistaa jälest. Enikeis multaki sit kysyttii et kuis sun kesä ja mitä myäntestä sanottavaa sullois? ja mä olin et joo, mä tarkenin koko heinäkuu ilma villahousui ja se oli must niiku tosi fantsuu ja sillo ne repes kaikki. Ha! Se mikää vitsi ollu.

Jokkut ei vaa tajuu et tää ilmasto voi olla saatanasta vaiks tänne olis syntyny ja ois pitäny tähä mennes tottuu. Me ei vaa kaikki totuta.

Kirjoitettaessa soi Camel: Snowgoose

6 kommenttia

Caduceus

30.8.2010 20:39

Mun korvia paleli tänä aamuna, kun ajoin pyörällä töihin. Ajattelin, et ei vittu vielä!!! Rangastaanko meitä sit poikkeuksellisen lämpimän kesän jälkeen poikkeuksellisen kylmällä syksyllä? Ei tarviis. Ihan normi riittää. Kiitos.

Joidenki mielestä on ihanaa kääriytyä taas untuvatäkkiin. No mun mielestä ei oo. Onneks mun asunto on lämmin, en asu missään helvetin harakanpesässä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

30.8.2010 20:43

thoss, kymysys on hyvä mut parempi ois: miks ne ei lähteny kauemmas? miks vitussa ne ei tehny niiku unkarilaset? nyt niillon paremmat säät ja viinit

cads mä oon joutunu tinkii sukka-asias niiku tuli selväks :/ ja tää on siis elokuu
untuvatäkki on mul mökillä, kotona ei enää tarvi ku nytton ne uudet ihanat ikkunat <3 <3

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

31.8.2010 08:53

heh, kyl mullon niit villahousui ja ostan iha ite uusii – ei vaa sattunu olee mukana, oli vaa tää sisäturkki :)

kai mä oon kauhee kärttyne akka joo, mut enimmäksee se ei kyl johdu kylmäst vaa se on iha mun vittumase vanhampiia luanne – mä olin parempi otus sillo ku oli viä se uros ku välitti

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TiBu78

31.8.2010 13:57

Mullon untuvatäkki ihan koto-oloissa ja oli tarpeen kun talkkari kävi vasta eilen laittaas lämmöt päälle. Ja villasukat on ihan parhautta. Mummovainaa teki eläissään ihan ihkuja villiksiä. Minen osaa tehdä niin hianoja ja ihan hirvittää et entäs sitten kun ne on kaikki moneen kertaan parsittuja?

Villahousuja en muuten omista, mutta löysin Seppälästä (anteeksi mainonta) thermo leggingsit. Siis ennen vanhaan niitä ois sanottu pitkiksi kalsareiksi, mutta kun ne on nykyään leggingsit niin niitä voi käyttää ihan suvereenisti myös pöksyinä. Mut onne sevverta thermot että lämpivät ovat <3

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

31.8.2010 14:06

joo, mullon kans yks joku mikrokuitune termolämppärikerrasto olees, se oli hyvä mut alkaa seki hiupuu hajalle, pitäski hankkii uus – kiits muistukist!

munnon villasukat kaikki emontekemii, se on iha Kuru ja ku mullon sillai merkillisemmä malline käpälä ni ne on niiku disainattu ja ne Sopii … mä haluun uskoo et se tekee niit mulle viä monta vuatta

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus