Silkkaa ylämäkee ja vastonkäymist

  • piiklenarttu

Viime aikona kaikki mille mä oon ruvennu on menny päi helvettii nii mystise systemaattisesti ettemmä oo tällast kokenu ikinä. Se on oikeesti aika ällistyttävää. Enimmite ne on tiätty pikkujuttui, sellasta et kiskasee kaupa ovee ku kello on just minuuti yli sulkemisaja, pankkimaatti sulkeentuu just mun edestä, netti juuttuu just ku on uusiis kirjasto lainoi ja ne menee loppuviimeks sakolle ku ei saa selvää et tuliks ne uusittuu vai ei. Tai valitsee just sen verhokankaa mist on jälellä vaa sellane pätkä mikä ei millää ilveellä riitä just omaa makkarii jne jne. Eile mä myähästyn bussist (pikkämmatka, ei 10 min välei menevä paikalline) ja illal sit jo nauratti ku teatteri peru esitykse mihi me oli varattu piletit jo aikoi sitte; mä lunastin ne illansuus ja kaikki oli viä sillo ookoo mut ku käytii eka syämäs ni sejjälkee se esitys oliki peruttu. Ja tiätty perstai ja kaikki paikat täynnä. Pikkuhiljaa mua on alkanu epälyttää et se Asematunneli vesivahinko liittyy seki mun liikkeisii siä päi… Mut tätä te ette voi todistaa!

Ikkunaremppa mun kotona on tiätty jo pari kuukautta jäles aikataulustaa. Nyt se vihdonki alkaa olla mun kämpä kohilla ja mä sit tiätty räjäytin koko mun huusholli ku ootin sitä jo eiliseks tähä. Se nootti oli nimittäi sellane et pualtoist–kaks metrii pitäs olla tyhjää tilaa ikkunotte edessä. Jokane voi laskeskella iteksee mitä se tarkottaa vaiks siin tilas misson just nyt mut sehä menee nii et mitä piänempi kämppä ja mitä isommat ikkunat ni sitä isompi osa kamaa siä on siä pualentoist metri sisäl ikkuna ees. Mulla oli esmes kolme kirjahyllyy purettavaks… ja mä laskin et kaikkiaa neljää huanekkaluu mun ei tarvi siirtää. Alumperi mä olin ajatellu et kamaa vois siirtää huaneest toisee rempa mukana mut sit tua toises päädys peilikuvallisis huanestos oli tehty kaikki kerralla ni oli pakko muuttaa skenee. Ja toissapäivänä mä kaaostin koko kämpä siis.

Oh well. Nyt ne sit näemmä kuiteski tekee täs osas taloo kämpist yhe huanee kerrallaa. Mä enno enää ees yllättyny. Mä nyt sit vaa elelen mun omas kaaokses nii kaua et ne ikkunat on kaikki ja iha sama. Remppa alkaa näil näkymil mun makkaris 7.30 maanantaiaamuna eli mitä vetoo mä nuksun pommii ja herään siihe ku ne sällit alkaa irrottaa ikkunaa.

4 kommenttia

V.C. Mikko

14.11.2009 21:08

*paijjaa piiklee lohrutukseks*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

15.11.2009 14:16

tänää ei muuta lisättävää (viä) ku et lehti ei tullu
(kukapa sitä sunnuntaina lukiskaa, se on nii ikävästi paksuki)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

16.11.2009 22:03

kyl, vapaus ei ku lisääntyy koko aika mulla ja mun huushollis… oh well :/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus