Siperia opettaa?

  • piiklenarttu

Mä en nyt jaksas enää palella. Siis mä oon se ku pukee päällee ainaski neljä todnäk viis kerrost vaatetta eikä tosissaakaa koikkelehdi tua ilma pikkii kalsareit – miks vitussa mun tarttee siis palella koko aika? Okei lenkil ku menee riittävästi kovaa ni hetkempääst ei palele mut ku tulee kotii ja käy suihkus ni iha koht se alkaa taas. Tää on niiii vääri. Mä koitan joka päivä uskotella itelleni et ehkä sit kesäl on taas yhtä ihanasti lämmin ku viime kesä mut sellast taas oli tiämmä ootettavis pauts viienkymmene vuade päästä uusiks. Tj. Mut se on kyl fakta et palelemine ei opeta kellee mitää. Se on vaa vittumast.

Ni mä miätin kaupas et mitä helvettii se Siperia vois opettaa ja joo, se vois opettaa ehkä et ainoostaa hyvivvoivas maas on varaa olla nirso. Siperias syädää se kuivattu kala tai poronkappale ku etee lykätää – tai jätetää syämättä mitevvaa, mut turha oottaa rukolaa ja tomaattii ees aurinkokuivattuna saati et tuareeltaa. Lähikaupas oli persilja nii onnetonta ja surullist laatuu et jätin ostamatta. Mulloli varaa.

Ja sit se Siperia vois opettaa et mannerilmastos eijo kylmäkää nii kylmää. Muistelen ku oli Venäjält yks viaraleva setä töis ja se ykski aamu ilmotti suveniiristi et kolkyt astetta pakkast tänää, enintää kolkytkaks – mun nahka kertoo! Ni mä katton sitä hiukka hitaasti ja sanon et ilmatiäteellaitokse viralline arvio on ykstoist ja radios sanottii et kakstoist… Se on toi meri ku tuntuu sun nahas. Se ei uskonu. Mun piti kaivaa sille netist säätiato onlainis ja sittekki se jäi mummiäst epälee. Nii. Ei mustakaa Inaris nää samat asteet ollu näi helveti kylmii mut toisaalta siä oli kyl kaikellast lämmikettä saatavis… ;P

Onneks sentää on tota valoo ja arskaa. Muute täs hyytys kokonaa.

5 kommenttia

MalinMorsk

17.2.2011 22:50

Musta myös tuntuu että Helsingissä tuuli on jotenkin erilaisempi, kylmempi kuin muissa kaupungeissa. Itse ostin villasekoite legginssejä jo alkutalvesta ovat olleet hintansa väärti! Siperia opettaa että pitää olla kiitollinen pienistä asioista. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

18.2.2011 08:21

asteis on eroja niiku vesis, tj
maaliskuullopul vois olla jo tunturiski iha jees *pohtii*

mullon kans villahousui, sekotteel silkinkaa ja silkkaa merinoo enkä kyl luapuis ku viimise pako eessä! villikset rulettaa!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Caduceus

18.2.2011 13:37

Palelin illalla niin perkeleesti. Sit tajusin testata olohuoneen patterin, jonka olin olevinaan kääntäny täysille. No vanhanaikaiset siinä tietty oli käyny ja olin vääntäny sen patterin pois päältä. Ottaen huomioon, että ulkona oli -29c, ei ihme että rupes kämppä jäähtyyn...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

20.2.2011 16:06

tänää taas kerrottii lehes mite palelemine on meille hyväks ku siihe vaa tottuu ja eka kandee heittää makkarist lämpöö pari pykää alemmas – joopa joo, palelemine on jotai hianoo ja kansalasvelvollisuus tj :/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus