Eka rasti seinää

  • piiklenarttu

No mä nyt alotin ja sanon EI. Aika hiljaa kyl ja mun lähipomo haukku mut siit et tuli sit sanottuu liika hiljaa kuulemma. Ehkä sit mut se riitti siihe et mä sain tänää kollekalt palautetta et mä oon itsekäs paskiane. Mä aattelin et okei, sou bii it ja oon sitä tiatosesti ja harkitusti ja nii kaua et nää kortit on katottu.

Mä oon aina yrittäny olla solidaarine mut nyt mä en kykene. Mä siis sanon et mä en haluu ku mun toine pomo halus siirtää mut eri hommaa sen koipesa viime viikol katkonee tyäkaveri sijaseks. Okei meillon kummalki nimikkee loppuosa sihteeri ni mitä välii mitä siin edes on, likimai sama duuni eiks? Duuni ku duuni enikeis. Oisin saanu parempaa liksaaki kuulemma. Mitä mä vinisen?

Sitä vaa et ku mun hommat on iha erillasii ku sen saikulle jäänee ni munnois tarvinnu lennost opiskella paitsi (ainaski) kolme neljä mulle uutta ohjelmasovellust ja yks ohjelma. Mun ois tarvinnu keskittyy ajattelee asiot mikkä on must aina ollu niiku toooooosi epäkiinnostavii ja luapuu niist asiost minkä takii mä oon alumperinki tullu mun nykysee duunii ja puhumattakaa niist asiost mist mä oon nykysemmi kiinnostunu iha vakavissaa. Ja mikä sen asia moraali ees on et mä lähtisin tekee Tärkeit Asiot™ viraapelisti ja mistää mitää ymmärtämättä?

Vittu ku hiano diili siis. Ei, se lisäliksa ei tosissaakaa ois ollu sellasii numeroit et mä suastusin tähä noivvaa niiku. Ees vaa kolmeks tai neljäks kuukaudeks.

Mun kanta eijo saanu kauheesti ymmärryst muualt ku mun toiselt pomolta, silt minkä kainalost munnois tän skene mukaa pitäny siirtyy toisee osastoo. Homma on siis viiko vaivaamise jälkee viäki auki ja mä pääsen ens viikol kehityskeskustelee sen mun siirtoo ajanee pomonkaa ja osottaa et joo mä oon iha helveti yhtestyäkykyne ja kehityshalune vaiksen haluukkaa tehä sitä yhtestyätä täs kohtaa enkä haluu kehittyy niis asios mitä mulle ois tarjolla. Vou! Eiks kuulostakki hianolle?

Meinaan et mite kaua ja mite kovaa äänee sitä voi sanoo omalle pomollee et ei, mä en haluu tehä tota duunii mitä sä halusit et mä teen? Mun ainoo tuki täs asias on se et mullon kuiteski useempii pomoi ja ne eijo viä kaikki samaa miält mun tulevasuudest. Mä alon kuiteski etsii netist tiatoo oma toiminime perustamisest ja kysäsin yhelt tutult mahkui tyällistyy sille. Ehkä mun tulevasuus vois olla muutaki ku iha vaa ajaantumist paskaduunist toisee viä paskempaa?

3 kommenttia

Caduceus

14.2.2011 13:54

Tykkään tosta viimesestä kappaleesta. Nimittäin ihan liian moni vaan valittaa duunistaan tekemättä sille asialle yhtään mitään. Mä oon NIIN ylpee, et mä tein, enkä oo katunu päivääkään! Jossain määrin pitää paikkansa, että ihminen on oman onnensa seppä, vaikka se ei mikään sataprosenttinen totuus todellakaan ookkaan (ja vaikka mä noin overall olen sitä mieltä, että vanhat suomalaiset sananlaskut on täyttä paskaa).

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

14.2.2011 17:40

kiits kannatuksest – on täs kaikellast ongelmaa näemmä, jutskannu asiost muutama tutunkaa ja äänii on pualest ja vastaa

mut jälkijättöset onnistelut sulle! :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus