Taas iha loistava talsi!

  • piiklenarttu

… ja tiätäs vaa viä et mis. Mä panin nimittäi olohuanee verhokisko pääst toppari sinne taltee ku otin verhot alas ja joo mä tiän et yleesä kannattas vaa panna se takas kohillee sinne kiskompäähä vaiksei mitää verhoi ookkaa mut vitut panin ku panin sen taltee ja siä se nyt on tiiviisti. Ei voi tajuu. Mä kaipasin sitä jonku aikaa ku olin saanu verhot ripustettuu mut sit ku en löytäny sitä ni hei! muistinki et dyykkasin taanno ompelukorii ja siä oli jostai syyst pohjalla pussilline verhonnipsui ja kaks topparii ja nii mä kaivon sit siält sen toise uuemma. Nii et kai se sit jostai pintaantuu se vanhaki viä vallanki ku se ei saanu mua vittuuntuu ja koko homma meni niiku haaskoo.

Kyl mä meinasin jo etten enää vingu mitää täst rempast mut vingumpa kummiski. Nimittäi perstaina ku olin emikroituus maalle ni yhytin ne sällit tos pihas ku ne oli purkaas tyämaasähköi tj ja vaihettii siin jokune repla. Ne oli iha et joo sä voit kyl panna kamat kohillee ja matot lattialle ku et iha ikkuna etee paa nääs ku ei se listottamine mitää enää pölise ja tarttee vaa mahtuu joteki tekee se ja et joo me viritellää suajapeitteit lattialle sit ku tullaa hommii ja mä olin iha et jess! jess! ja kiitin ja niijasin ja hyvä ku en pussannukki ja kiliskö varotuskellot pääs, kiliskö? Olinks mä heti varullani ku urokset lupali mulle asiot? Ha ha! Vitut olin. Nii et eile mä sit kiskon suajakankaat ja muavit veks ja virittelin kamoi vähä sinneppäi ja tänää oli sit kaikki paikat täys puruu ja muhjuu ja paskasii kengänkuvii. Vittu mä oon niiiiii tyhmä, mä en ilmesesti vaa opi.

Enikeis, oon siis vaihteeks siivonnu, pessy lattiaa, pessy ikkunaa, silittäny verhoo ja roudannu kamaa kohillee ja pikkuhiljaa must alkaa näyttää taas sille etton koti ku soittimee pääsee vaihtaa levyy ja kynttilät palaa pöydäl ja huam! eipä lepata liäkit! Nii et nyt mä oon puhkikatkiväsyny mut aika onnelline kuiteski ku ei täst nyt enää voi olla pahollaa. Koti <3

Kirjoitettaessa soi Sting: Soulcake

3 kommenttia

Caduceus

2.12.2009 13:16

Perkele, laita pesulalasku sinne remppafirmaan ~>:(

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

2.12.2009 19:42

emmä usko, mä enää tee riitaa mistää ku mullon nyt lämpöne koti <3

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus