Taidetta

  • piiklenarttu

Mulleijo taaskaa sen kummempaa sanomist eile jaetust kirjallisuude apurahast paitsi täl kertaa tiän kirjalija. Oon koittanu pariki kertaa lukee sen kirjaa, viimeks viime kesänä tätä uusinta suamennost mil oli kutsuva nimi (Tuhma tyttö). Kummalki kertaa oon aika pia todennu ettei vaa jaksa. Täs viimeses mä luavutin jotai sada sivu jälkee ku se mimmi katos Ranskas ja mä päätin et munnei tarvi.

Nii mul kyl kävi viimevuatise saksalasenki kans. Mist vois päätellä et mullon lukionkelma ja jotai ja varmaa onki mut mullon kans sellane olo et Ruatsi Akatemia valitsee promoo oudoo kirjallisuutta.

Eile kävin kattoos tanssii, siis sitä ku sanotaa moderniks eikä mitää tanssii tähtie kans -tyylist. Oli kolme nuarta urosta ku veivas itteesä lavalla ja mä olin tottakai iha uuuuuhhh – sikshä mä siä olinki. Se on nautinnollist kattoo millai joillai on irtonaset hartiat ja lavat ja jokseeki kaikki muukki kohdat ja millai ne irtonaset kohdat pysyy kasas lihaksil mitä siis oli. Oli tod. Ja siis sopusuhtasii lihaksii. Ja hiukka hikee pinnas. Ja mulloli hyvä paikka likellä lavaa. Ja mä taisin taas alkaa kualaa tälle muistikuvalle. :D

Ni täst voi päätellä etton totta niiku sanotaa etton helpompi kattella ku ajatella. (Vai se taiski olla nii et tää koski uroksii?)

Ehkä mä oon siis vajaakehittyny noinniiku taidekasvatuksenki osalta. Elokuus mä tilitin täs ettennoo jaksanu ymmärtää KlassikkoTaideElokuvii ja viime ajat oonki suasiolla kattellu animaatioo ja piirrettyy: Ponyo (Miyazaki uppoo aina), Coraline (aika pelottava), Wallace ja Gromit (Gromit <3 <3 <3)… tartteeks sanoo enempää mun tasost?

Ni kaiken tän jälkee oon tullu siihe tuloksee etton hianoo et vaikson Hianoo Kulttuurii™ ni on myäs tät sanosinko karvalakkiosastoo mitä piikleki voi ymmärtää.

4 kommenttia

Sinitsu

8.10.2010 10:50

Wallace ja Gromitit ovat aivan ihania! :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

8.10.2010 12:04

ihkuu, säki oot sitä miältä, ja tyäkaveri 8-vuatias pentu :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

10.10.2010 20:25

:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus