VAGABONDIN NAAMA ESIIN!

  • piiklenarttu

Jos mun punaset varpaankynnet ei kelpaa oletuskuvaks ni miks vitussa ton nimimerkki Vagabondi sääret kelpaa? Nätimmät vai? Niivvarmaa.

Mä ymmärrän et mainostaja maksaa mainoksistaa ja Siti vinkuu riamusta ku rahaa tulee mut on must hiukka eri maksaa joku tollane sivupanneri ku se et rekkaa niki itellee ja panee kalleriaa myyntituatteesa. Jos kerta Sity viisaudessaa vaatii et oletuskuvas on pakko näkyy lärvi ni mä en tajuu mite siit vaatimuksest sit luistetaa vittu jonku mainostaja osalta. Toiset on tasa-arvosempii ku toiset? Saanks mäki nyt sit panna vaiks mun neppisautokokoelma kalleriaa kerta on ennakkotapaus? Ja onks seuraavaks odotettavis esmes nikit Nokia, citymarket ja marimekko?

2 kommenttia

Manny

6.3.2008 09:53

Kaiken lisäksi Cityssä on vaikka kuinka monta käyttäjää, joilla ei todellakaan ole naamakuvia galleriassa - siis ihan yksityisiä ihmisiä. Ainoa valvonta, mitä tapahtuu, on se, että joku menee ne ilmiantamaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus