Vekottimet

  • piiklenarttu

Aamul rupesin ottaa yht valokuvaa ja kamera kilahti ilosesti ku aukes ja raksahti isosti ku otin sen kuva ja mä olin iha et mitä vittuu, mitennii tässon äänet päällä ku mä aina paan ekana kaikki äänet pois kaikist mun värkest ja rupesin etsii säätöi ja totesin et kaikki valikot oli kans muuttunu Intia kansalliskiälelle… Helveti hyvä källi joo, ni en sit säätänykkää mitää ku ajattelin etteijo aivo viä heränny ja panin vaa kii ja päätin et katton manuaalist illal et mist kohtaa löytyy mitä. Nyt muistin rupee tavaa sitä tos äske ja ku napsautin virra koneesee ni – ei mitää, kaikki oli iha nii ku pitiki.

Niiku et vottöfak? Mikä keikka se aamune muka sit oli? Kamera vaa inspiroitu iteksee? Onneks mulle eijo enää vuasii kukaa yrittäny esittää et kone tekee vaa sen mitä sä sillä teetät ja kaikki on sun omast säätämisest kii. Vitut on. Tälläki kameral sattu olee viä villi illa jälkine aamu menos tai sit vaa se eijo ylipäätää tottunu et sitä heti aamust koht räplättäs. Nii-i. Dikivimpamet on persoonii.

4 kommenttia

Flash-Bang

31.8.2009 23:51

Aliens! =O

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

EviDee

1.9.2009 07:52

Mulle kävi kerran niin, että toimiva kamera sekosi sillä hetkellä kun astuin Vatikaanin museoon. Tietty harmitti hirveästi ja yritin museossa korjailla sitä moneen kertaan - tuloksetta. Kun tulin ulos museosta - kamera toimi muina miehinä ihan normisti. Päädyin siihe, että Vatikaanin museo on kirottu ja muutamia noitiakin voitaisiin vaikka taas polttaa...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

1.9.2009 11:51

tarttee sit varmaa kattoo mitä räplää ja mil sormel ;P

dees kuule, mä luulen et niillon jokkut estolaitteet siä mikkä häröttää ni ei tarvi eriksee kiältää valokuvaamist tj – mut tooooosi vierdoo niiku

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus