¤ maailmanrauhaa ¤

  • ZOMQandBarbieQ

Suomessakin tullaan ja ollaankin purkamassa kaikki rakenteet uudelleen ja aloitamme kaiken aivan alusta. Ja toivoa saa edlleen sekä käyttää mielikuvitusta -mihin se on päättäjiltä hukkunut. No , ne ei päätä onneksi kaikkea tai saavat sitten ohjausta ja taivas tulee maan päälle kunhan ootte kilttejä ja uskallatte uskoa ja toivoa sekä tehdä myös kaikee hauskaa ja mukavaa toisilllinne niinku saduissa -ne ovat jo totta ...ainakin omalla kohdallani. lohikäärmeet ja toimivat taksina jne....käyttäkää mielikuvitusta ja lopettakaa tuo typerä valituksenne ja syyttelynne sekä valehtyelu...itselleen valehtelu on kyl liian helppoa kun tämä matriisi jossa me elämme purkautuu ja sen takaa paljastuu upea todellisuus kaikkine mahdollisuuksineen. ja muista turthamaisuuksitamme ...se karsitaan kummiskin pois tuo kaikki materialismi ja se on hyvä kunkin aloittaA itsensä kohdalta. muistakaa hym,yillä¨ja ja toivoa asioita ihmisille niin kuin toivoisitte heidän tweeille/MEILLE toivovan. itysekkyys, turhamaisuus ja muu jonnin joutava on jo ihan historiaa ja tämä maailma on jo muutoksen kourissa.

Luvassa on lisää päättäjien yhteiskunnallisia paljastuksia ja muutoksia.
Joillekin jokka eivät ole harmoniassa tai henkisesti vahvoja elämä voi muuttua todella rankakksi ja olisis korkea aika ruveta miettimään arvomaailmaaansa uudestaan. SILTI ME KAIKKI OLEMME SMASSA VENESSSSÄ JA SAMANARVOISIA JA KAIKELLA ON AIKANSA.
ja voin lluvata rajttomasti aikaa, sillä sitä ei ole -tämän ehkä jokkut ns. valopäät=valaistuneet ovatkin tajunneet:) näitä valopäitä tulee entistä enmmän henkisen tietoisuuden liisääntyessä.

Pitää muistaa , että ketään pakottamalla ei mitään saa aikaiseksi ja elämä ei ole mitään kilpailua -ei ole häviäjiä eikä voittajia. meillä on kaikki, mutta olemme vain unohtaneet ja heräämässä uuteen tietoisuuteen.

Vuonna 80 meiltä otettiin ajasta tunti pois -en tarkoita karkausvuotta ja juuri kukaan ei huomannut mitään ku et kiirettä pitää.
Toinen hyvä huomio on se , että aurinko on ollut hieman isompi jo kaksi vuotta ja sen takana on ihmisille vielä näkymättömissä oleva keskus- aurinko joka on valkoisempaa ja viileämpää valoa.
Tietty paljon maanjäristyksiä ja "tsunameita" ja aurinmkotuulia puhaltelee korjatakseen ihmisten aikaansaannoksia jokka ovat jo jos voi sanoa kääntyneet ihmistä itseään vastaan, mut np.

DON´T WORRY. BE HAPPY

Tämä kaiki tieto on esim. Tähtisilmäsivustolla ja tarkotukseni täällä maanpäällä on toimia erään laISENA MAJAKKKANA JA OHJAANA -IHMISET OVAt jo 100.000 vuotta siitten unohtaneet jotain varsin olennaista ja ovat alkkaneet siksi esim. pelkäämään kaikea turhaa:)
olemme veitsenterällä, mut emme yksin tämän kaiken kaaokselta tuntuvan edesä. Toivon teille kaikilole kaikee kivaa ja positiivista ajtteklua, sillä negaatioista ei oo kuin haittaa. Itse käytän 5-vuotiaan lapsen vinhaa mielikuvitusta aikas usein ja näen maailnman todellakin eri silmin kuin olisin tylsä aikuinen -minä olen 2022 vuotiaS VANHASIELU ja valon lapsi aina ja ikuisesti...niin ja tietysti shamaani:)

Rakkkaus on monelle vaikee asia ja liian omistushaluisesti käsitetty juttu....ja suvaitsevaisuuttahan ei oo koskaan liikaa. antakaa toisille ja itselle ja toisille mahdollisuus, sillä epäuskokin on ihmettelyn sijasta monasti negaatiota joka ei johda mihinkään hyvään. Nyt on taas naisten vuoro muuten johtaa maaipalolla:)

Tarkoitus on yhdistää tässä maailmassa ihmisiä tekoihin eikä erotella ja lokeroida heitä . Me olemme kaiki samaa yhtä isoa olentoa -ykseys.
Olemme vaSTA HERÄÄMÄSSÄ ja tajuamme, että meilä on piukkuvarvas ja se kuluu osana meidän ruumiisemme.

maailmanrauhaa ja maailmanpelastusta toivoen tätä kirjoittelen omine virheineni ja ne voimaksi kääntäen:)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus