¤ Twitterin Runokilpailu ja "voitettu" 3.sija ¤

  • ZOMQandBarbieQ

Kai siitä palkinnosta pitää olla ylpee, et voi arvostaa muitakin. Jaettu kolmas sija on kai hyvä sitten -emmä kyl ees muisanut, et oon osallistunut semmoseen ku en oo varsinaisesti tai pidä itseäin kirjailijana -semmosena multiartistina (googleta jos huvittaaa:)paremminkin. En nyt valitettavasti päässyt sinne palkintojen jakoon ku posti on hieman tukossa ja on muutakin ja vituxeen -tarviix joku töitä ?! ottaa yhteyttä muhun -mä kyl keksin.

Joo tuli heitettyä hyvä keikka tukholmasta -en meinannut sinekkään keritä sinne keikalle ku poliisit pysäyttivät mut Tampereen keskustassa ja sain hauskuuttaa poliiseja kokorahan edstä -kiitos tampereen poliisit vielä kerran. Muistakaa vastedeskin priorisoida asiat oikein ja ottaaa aina tämmöset popparinnäköiset ukot kiinni ja jättää kadulla toisiaan potkivat toiselle sijalle. Pitää osata arvostaa ja arvottaakin oikein ihmisiäkin sellaisenaan kuin he ovat -meil on kaikilla täällä oma tehtävämme.
ja mul on aiika köyhää sil ei oo paljoo ylomääräistä aikaa ainakaan nyt, mut koitan mennä naimisiin ja pitää synrttärit ees tänä vuonna onhan sekin jo jotain.

Perkele, mutsi tuli vouhottaan jostain ween perinnöstä taas -EVVK ja loppuunkäsitelty -se on huolissaaan etten käytä kaikkia heti huumeisiin , naisiin jne. niinku -äiteet aina -mutsille mä sen palkinnon annan muuten ja osan perinnöstä, mut sitä en sille kerro -se ei paljon nettiä käytä onneksi:D

Raha on perseestä ja köyhää, mut poliiisilla ei oo aina helpoo ton rahan kans ja annoinkin niille uusinta tietoo finassihommissa ja MM-jalakpallosta sanoin ehkä jopa valehtelin , et Hollanti voittaa maailmanmestaruuden -voihan sekin jäädä kolmanneksi:D

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

joo, tässä mä näytä aika runoilijalta

RUNOKILPAILU
http://www.runokaupunki.fi/twitter-runokilpailu.htm

Palkintojenjakorepliikk Jouni Korpi:
"Kiitos nyt tästäkin" (kumarrus ja pieni hymy TAMPERETALON YLEISÖLLE -VAI MIS VITUSSA NE OLI)

rakastunut
rakastunut

ku o rakastunut tulee vammaisex, mut ei siitä sillon enää välitä <3

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus