= ¤ RAHAN-TEKO-KONE ¤ =

  • ZOMQandBarbieQ

joo bändillä tehdään rahaa ja rahalla ostetaan kamaa ja ruokaa ja pistetään bändi kassaaan jota mä ystä'vällisesti manageroin .

bändi on taas yleisen edun nimissä kokontunut yhteen et nyt pitäs saada rahaa siihen ja siihen ja oon saanut vimein sanottua myöntävästi.
yep, oon positiivinen ja maaninen ukko ja ihmisillä ku alkaa tekeen tiukaan niin aina voi tehdä vaikka bändin ja aina voi tehdä mitä vaan.

telkkurinvahtaamisesta jumittuu ja kasvaa perseeseen sieniä-silokkeja.nuoret sankarit leikkivät pällistelle valoruutua ja ihmettelvät kun mitään ei taphdu ja on hiljaista ...odottakaa älkää laittako mitään päälle, mut turhaan sähkömangenisoi perheen yhteen sohvaan ja olemme simpsonien sarjakuvahahmoja. se vanha hullu merimies on hyvä olemnaan lopussa syyllinen.

ootan malttamattomana et pääsee uusiin tiloihin ja keikalle ja aika se on pysähtynyt ja olen kerinnyt tekemään 350 biisiä ja pari lyhempää joista tulee ninku hittejä muttei ne oo hittejä. äärimmäisesä maistreem hengessä tehtyä crack`n rol jazz and ugh music with shamans.

Muusikstas ei voi kertoo ku soittaa sitä.
lasitoin station to station -biisin facebookiin jossa oon named Hook Jones
laitankin linkin loppuun.Maalasin keskeneräisen hiakerämaa kangastuyksen vielä syvemmäksi ja todellisemmaksi ja hiekka on jos vielä polttavampaa, mut se vesi -se maistuu piparmintulta.

huomenna vois mennä kitarikauppaan ja kirpparille ostaan kultaa tai jotain.
mut huomenna en käytä kuskia vaan liiku fiilllarilla ja busssilla ja saalistan kissamaisesti jotain mulle kuuluvaa -josko se huomenna tulis viimoin.

Emmä ronkeli oo, mut kavereitten naisia ja kaikkia noitia mä en pane ja oo aina niin tarvi mulle naista tyrkyttää -niitä on mukavampi saalistaa. tosin tykyttäjät voi onnistua parempi ku maanisella on ailahteleva luonne. ja se tykkää kun sitä hiplataan kokoaiaka ku kissaaa -ihmine o vaan semmone otus varsinki shamaanisuomalaiset. kyl rantaruottalsetkin pimut on ihan ookkoo mut ne sekoo heti firmuloista tai sit ne ei ymmärrä lätkää. ihan niinku mun pitäs ripelrtää kokoaika runoja. runot on esileikkiä ja taberman kuollut ja vitun hyvä niin. Nyt saa ottaa villajumpperin vex ja mennä suihkuun paneen muovibarbieta ihan sen takiam, et se on niin kamalaa ja sitä ei ees kuvata. näinhän hyvä filmi päättyis, mut hyvä't on ihan paskoja filkan pitää olla sikasiisti.

kaikki kuvataan ja filmataaan ja se ei tunnu oudlta tai ei saa. juuri tämä hetjki on se korkea voltti josta pitää kaskeutua kaakaolasin kanssa läikyttämättä sitä tippaaakaan.

suomeen pitäs tulla kieltolaki. on vääärin et valtio tekee rahaa viinalla . se kuuluu alamaailmalle ja meitille hulttioille kuten mä. mä olisin hyvä myymään vinaa. en itse dokaa kun humeita ja alkoholihan on säilöntä- aine tai sillä voi pestä pään ja saunassa ehdottoman tärkee kun pitää saada se nassaus. kunnon nassaus on koko jutun pointti et jotain tapahtuis ja tapahtuu. oletko valmis ihan mihin vaanleikkiin....aikuiset leikkivät virastotöissä ja se on perseestä, mut konttoreissa kuulluu olla enämpi naisia ku miehiä joita ne muuteskin tuntuvat pompottavan virastoissa. jotenmonissa virastoissa pitää puhuttaa joku irmeli joka oikoo ladun ja voi ottaa suihin, mut ei se mitään kyl sen kestää ku on mies ja hyvä mielikuvitus ja elää samanaikasesti eri muissa rinakkaistodellisuuksissa ja tekee yhteistyötä unissaaan muitten shamaanien kanssa ja muuteskin tajuaa, et unessa olon illuusiostakin totuutena on luovutttava unohtaaksen kaiken ja tyhjentääkseen päänsä. nyt otan bongin perkele.

täs on spokki lennonjohto tornissa tuliko äänityksestä hyvä vai paska.
yleensä biist paranee kaikki ja aina-ihme juttu kun kaikki vimeinkin yhdistyvät toivaksi kokonaisuudeksi. kyl tää työstä käy.

Zombie             eli           ZOMQ
Zombie eli ZOMQ

mul on juuri nt tuo takki päällä mut fleda on hieman pidentynyt mut ei jurikaan näkyvästi -vaikee olla olemnatta komee näin kauniissa maailmassa joissa on kauniita ihmisiä ja viimesen päälle kurvii ja vauhtii sekä tsupaa joka kulmassa lutkuttamassa jotai pokaa. kikkifiksari, sanoo piristä tykkäävä kokku jonessi.tuli remun haastattelu ja se sano mua joksiki koppolaks tai jotain, mut kuka muistas kaikkien nimii. siks kai on facebookki.

aida
aida

tässä on venäläinen autokauppias mimmi moskovasta ja on aika bööna ja pyörii pintapaikoissaa eikä oo muutenkaan mun makuun. mä tykkään semmosista jokka antaa mulle enemmän tilaa eikä oo olgatäti ja iraida mun kimpussa jossain helvetin siperiassa, rakkaus on todella psykoosi, mut sitä on joskus niin pehmee ku naine katsoo sillä ilmeellä ja on kuin seireeni. sut o huumattu!

teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D
teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D
broidi ja  mä ollaan pokattu irmelit
broidi ja mä ollaan pokattu irmelit

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus