= nerous =

  • ZOMQandBarbieQ

subutex pala muka pitäs pilkkoo paloiksi mattopuukolla ja laittaa moneen hihaan eikä syödä niitä kaikkia niinku mä söin ajatuksissani piti ottaa päänsärkyyn jopku, mut ei mun tutas pitänyt. ohan ne kalliiita jos joku narkki ostaa kadulta mut mulle semmoset pikkutonttutytöt tuovat kaikenlaista ja mielistelvät minua -emmä oo naisvihaaja, mutten rakastunut vaan valtavan ihastunut et oon jatkuvassa ulkoruokinassa mielummin ja bändin kans ku meeen psykoosiin ja alan rakentamaaan sitä korkeata kivilinnaa tuonne mäelle.

turkan joukoki oli nähny täällä esihistoriallsia kiviä ilmoitti mutsi luuriin.mjaaa...ei sil mitää asiaa oolllut. sen mielstä turkka on linsssiluteeksi alkanut -en usko, mut äiteille kannat muuta ku sanoo; MMMJAA" SIT GURU SOITTAA JA SANOO ET SE TULEE TÄNNE. EIELN MEINASIN hypätä autosta jollei se lopetas sitä pulinaaanasa ja lopuhan se. pitää olla jääräpää, et pärjää. fiksut ei pärjää vaan niistä tehdään jehovantodistajia tai jim-teeveläisiä maailmanlopun pelossa eläviä koiranaivoja -mun koira taas on ihmisen järjellä varustettu, mut se onkin salaisuus. se herättää aina mut oikeeeseen aikaan.

Lausuuttiin basistin kanssa gurun runokirjaa ja se kuullosti loistavalta -meitä on bändi joka tajuaa sen kirjan, jos ei ymmärrä sitä pedanttia lyriikkaa jossa on ainoastaan riisuttu asia.

Zen uskon perusideahan on se, että lopulta pitää luopua turhasta uskostaankin.

nonni. nyt gurun auto tuli pihaaan ja kirjailijanero saapuu varkain kuin kisssa passattavaksi, koska se ei oo vaivautunut opetteleen vääntämään edes sätkää ja on muuteskin patalaiska. sitä on kiva kiusata -se tekee hyvää keuhkoille ja pääsemme etsimään myöhemmin sieniä mahdollisimman pitkällä tieltä ja autolta. kirjailija menee sekaisin ku piristä ku se polttaa sauhuja. sen käteen ei saa antaa liikaa sauhua -se tulee vauhtisokeeks ja on maanisempi kuin mä ja kelaaan et pirtäsköhän vetää pitkästä aikaa vauhtia et vois verrata. ei kukaaan voi olla pilvikoukussa ja käyttää sitä'väärin paits boheemi hovikirjailijamme. siltä voiskin pummia sinisen pamin -hyvä idea....

nerot on rasittavia. ihmisten pitäs olla ilman ohjelmaa ja lakata pyörittämästä maailmaa ja lopettaa haaveilu ja alkaa syömään kolmisuuntaisia mielialalääkkeitä joilla saa päästä muusia samalailla ku jim-teeveläisetkin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus