= hyvä blogiystävä =

  • ZOMQandBarbieQ

Hyvä blogiystävä

Tein juuri ehdotuksen Aamulheden "Kuvassa mukana" -kampanjaan. Jollei kampanja ole vielä silmiisi osunut löydät siitä tietoa osoitteesta www.aamulehti.fi.

Ehdotan vapaaehtoisista koostuvan lukijapankin perustamista ikä-ihmisiä varten. Lukijapankista laitoshoidossa oleva henkilö tai hänen auttajansa voi tilata vapaaehtoisen paikalle lukemaan kirjaa ääneen. Uskon, että meitä joilla olisi halu tällä tavoin ihmisiä ilahduttaa on ja tarvetta moiselle varmasti olisi heillä, joilta lukeminen ei enää itse suju.

Pitkään eri kategorioiden välillä mietittyäni päätin sijoittaa ehdotuksen "kulttuurin" kyltin alle.

Aamulehti etsii käyttöä 20 000 eurolle, mutta uskon moisen toiminnan pääsevän pitkälle vaikkapa 4 000 eurolla.

Käyttöliittymä oli hieman hankala, mutta sain pitkän pakertamisen jäl

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Siinä oli joku ns. hyvä ihminen joka kirjoitti mulle viestin aamulehden blogizydeemissä.

Mulla ei
oo mitään witun hajua ja muistikuvaa mikä helvetin mun juttu tää muka on -kuullostaa. Mähän voisn vedättää tommosilta kaikki fyrkat, mut ei mun tarvi -mä oon rehekllinen artisti ja vielä mooraalin omaava narkkari joka ei koskaan tuu jäämään mistäään eläkkeelle. se merkkais mulle samaa ku itsemurha. mut emmä tällaista paskaa tajua -en tiedä ooonko ollut jollain tripillä vau onx mut ymmärretty vääärin jostain mitä en tajua tehneeni.

sana kulttuuri jo on oikeestaan mulle sama kuin kirosana tai sitten kultttuurisihteeri jolta voi hakee "artistina" taideapurahoja -joita oon joskus hakenukkin ja ihmeekseni saanukkin 17.000 ekua tuli viimex "taideelokuvaa" varten , mut me mentiin sillä kylläkin bändin kanssa sekoileeen skotlantiin ja tuhlattiin raha tietty huoriin ja huumeisiin -niinhän ne tyypillisesti jotenkin tuleekin tuhlata....tosin eihän me 17 tonnilla selvitty, vaan manageri sai tietty hoidettua keikoista rahaakin, mut takasin tullessa ei silti ollut jumalauta ku muutama kolikko taskussa:P

joo, kyllähän silti siellä kuvattiin jonkun verran matskua, mut kännykkäkameroilla etupäässä (niillä saa miljonandollarin rock-filkat tosi siististi) -oli meillä yks oikeekin elokuvakamera joka hajos ekalla keikalla muistaakseni kun siihen osu mun kitara.mut se oli onnex lainassa yhdestä viestintäkoulusta tai jostain vastaavasta.

nyt mä tajusin, se vittu ei oo mun juttu ja joku yrittää tehdä jotain hyvää. mä en tosin julkisesti oo mikään hyväntekijä , mut mä haluun omalla naivilla tavallani parantaa maailmaa. tosin toi idea on luettu jostain vitun kirjasta.

Itseasiassa Qvistuksen kanssa me ollaan soiteltu ja laulettu vanhuksille vanhainkodeissa ihan huviksemme ku ollaan oltu hapoissa tai muuten vaan yliporeessa -joten mihin vittuun siinä sitä rahaa muka tarvii -senkun ottaa kitaran käteen ja lähtee moikkaan meitin muoreja jne.

tää helvetin poliitikointi on ihan perseestä ja mummot kuolee kipuihin ku lääkärit miettivät , että voiko ne nostaaa saattohoidossa olevan syöpää sairastavan mummon morffiini-annosta millilitrasta toiseen, mut kesken kinan mummo kerkiää kuolla lihaskaramppiin ja kivun aiheuttamaan shokkiin -vittu siinä on sitä vitun byrokratiaa ja politiikaaa , SAATANA! VITTU KU LÄÄKÄRIT PELKÄÄ ANTAA LÄÄKETTÄ KIVUITA KITUVILLE VANHUKSILLE KUOLEVALLE ETTEI NE JOUDU VASTUUSEEN SIITÄ, ETTÄ OVAT MÄÄRÄNEET LIIKAA JOKA VOIDAAN TULKITA NAUTINTOAINEEN VÄÄRINKÄYTÖKSI.
Näin mulle juttelee jokkut kaverit jokka on töissä hoitajina jne. TULLIN TAAS NIIN VIHAISEKSI ET VOIS HAKATA PARI VANHASTA VIIS PEKKKARISTA JNE.

5 kommenttia

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus