= interpol and deutche bank =

  • ZOMQandBarbieQ

Nyt ei nukuta ja oon velat nukkunut, mut jos joku muistaa et on mulle velkaa jotain, niin kandeis muistaa pian. Mun pikku apurit ei tykkää et kukaaan lahottaa meitin isoa paattia. tän pitää pysyä kurssissa ja sillä selvä ja kaikenmaailman douppisekoilut ja kännäämiset kullu viihdeosastolle ja mä en oo juhlatuulella kun mua ahdistaa ihmiset jokka kelaaavat että mulla menee liian hyvin ja olisin siksi kiltimpi ja armollisempi heitä kohtaan -he voivat huomata olleensa väärässä. pennilleen on maksettava mulle, et voin tuhlata amerikanaunen taaloja ja elää muutenkin kuin elukka jossain tukholmassa tai jögevassa parin naisen kanssa...semmone joku kylpyläloma tekis hyvää ja siks olis hyvä ku sais velkoja.jokkut ihmiset voivat joutua muuttamaaan toiseen paikaaan kuin tampere. tähän on tultu jo aikoja sitten ja oon ootellut et jotain järkevää tapahtuisi, mut vedetään vaan kaikki hihaan vitut siitä kuka maksaa kunhan se on korven jone. mä voisn laittaa tähän sen nimenkin mut anna pitää kasvot ja oon kiva.

Hook Jones
Hook Jones

mua ei kannata vihastuttaa vaikka velka olis viiskymppiä niin se on maksettava jo näin kuukauden jälkeen välittömästi, sillä mä en kyseenalaistenihmisten muuteskaan anna vaikuttaa mun elämään, mut tän nimenomaan hakluun merkata et se tulee hoidettua vaikka summa on pieni se kasvaa nopeesti sisopksi , sillä mä velotan tuntitaksaa ku huora ikään ja toimintamalli ja toimijat tulevat tarvittaessa vaikka venäjältä -paikallisia ei viitti sotkee, sillä kyseinen einari on muillekkin pystyä ja (sen selän takana puhutaan et se olis vasika jne.) mä teeen itse johtopäätäkseni, mut yleensä just toommoset nuiilkit ei maksa velkoja ne muuttuu nykyään pakkoraossa vasikoiksi ja näin jannulla on monta grillaajaa, mut asiat menee järjestyksessä ja hoirtuu ja se tieto rauhoittaaa.mulla on monta ihmistä töissä ja tulee oleen noin parisen sataa enintään kordinaattoreina jne. ja tää on ikävää jos tää velka pitää kordinoida ja siinä unohtuu kaveruus jos sitä olikaaan -kannattais puhua enämpi niitä totuuksia eikä vaan vihjailla et se ja se. mulle ku kertoo nimen joutuu kertoon touisenkin jne. mä kuulustelen vaikka poliiseja
-siitä onkin kokemusta ku yks ukko alko skitsoileen:D

GIN Jennie
GIN Jennie

laitetaan tää lollotissi jane tähän pehmentämään mun sanomaan sille åämmmälle alkavalle kundille ,et sil on vielä kaiki mahkut selvitä tai olla selviämättä -pallon on heitetty sille ja se tikittää laskasti, muttei liian.
Mä haluisin et asiat järjestyis rauhanomaisesti, mut se voi olla mahdotonta - ei paljoo säälitä näissä hommissa kun vittu veivaa oikeeeta työtä jos musa siks lasketaan ja siihen filmiporukka, äänitysporukka ja henkivartijat managerit, asianjajat, promoottorit, tuottajat ne on kinnostunut mikä mua painaaa kun mä en suostu niitten tyhmiin ehdotuksiin levytysopimuksesta ja mä voin vedota että muutenn kyllä, mut se yks ukko sieltä pirkkalanrajaseudulta -se jätti maksamatta ja tietää asioita enempi ku on terveellistä -se mua huolestuttaa.

itse koitan pysyä kaukann sieltä -tänään juuri viimeks meinasin mennä sinne, mut pystyin oleen menemättä. mua kun ei huvita vitsailla vaikka mulla oliskin raha-asiat vitun loistavasti, niin ne ei oo sitä ellei myös se puutuuva summa kuulu mukaan. summakin on naurettava alle satasen, mut se nousee kyllä jo ajan mukaankin pariinsataan, niin se on ehkä helpompi muistaa. mä haluun paljon, mutten ota kaikkee silti -oon opetellut hillitsemään itseäni ja hankkinut itselleni ihmisiä jokka rauhottaa mua etten tempase ketään turpaan -varsinkaan kakaroita ei lyödä, mut niitten pitää tajuta et mä arvostan kohtuuttta yli kaiken ja ä en päde milään isoilla plasmatelkkureilla ja muilla leluilla, mut niitä on kiva ampua hajalle ja se on mun uus harrastus kun ei rahaaa meinaa kuulua -mua ei kiinnosta ees saanko mä fyrkkaa enää, vaan et se telkkuri tuhoutuu ku pidetään pellenä. ja oonjkin narrina, mut meil narreilla on semmonen taksamittari ja korttikäsi joka on täynnä jokereita ja jokkut joutuu tekeen työtä mulle naamirvessä ja siitä mä en tykkää.

kannatas miettiä ja ottaa mister Mmmän yhteyttä ja sanoo koska se pystyy hoitaan kaiken tilile ja satanen on semmonen sopiva -enää ei viiskymppiä riitä ku siihenkin annoin maksu aikaa lisäviikon ja sitä ei hoidettu joten pelkkä asian vetvominen stressaa niin paljon et se maksaa maltaita ja voi muuttua lehmäksi -näin se vaan menee.

mä haluisin sopua, mut ukko on harkitusti jättänyt maksamatta ja siihen on aina joku ween hyvä syy ja sen syyn mä saan tietää ja tiedänkin.
Sua on vitun helppo kiristää ku et hoida asioitas ja mitä pahaa oon sulle tehnyt ja se vitun lampun on oltava siellåä tuun haekeen senkin pois ja sen sytyttimen. se on kallis tikki jos sitä ei ookkaan.

tyhmyyttäs oot hoitanut ittes ihan kuseen et vituttaa sun puolesta
ja voisit tosiaan katsoo sen lampun kondikseeen ku ei noista oletetuista bisneksistä tuu mitään kun oot nahjus ja muuteskin patalaiska. pelkkä kiva ei riitä aina ja mua surettaa sun puolesta kun näen mihin ajaudut.

narkomaanina ei oo kiva olla ku ei oo muuta tekemistä. mä olisn pystynyt hoitaan sulle töitä, mut ei tuu enää sitä apua ku tein tämn rahatestin. sä et saa lepoo enne ku oot hoitanut kaikki sotkus ja tiedät että me velkojat voidaan neuvotella kuin homma skulaa ja mä otan piikkiini tän keskustelun:)

mä en viitti kerskua liikevaihdiollani, mut voisn vaikka heti tilata helikopterin ja mennä mihin mua huivittaaa tai auton. Mulla on valtaaa hieman enämpi ku sulla siltikin ja jos oot kateuttas kaiken vitun paskan kaatanut mun päälle ni oot typerys. Sä hoidat ne velat tai sut muutetaan -eix tää oo selvää textiä. silti mä muistan ku meil oli joskus hauskaa ja tarjoilimme toisilemme kaikkee kivaa, mutta sit sä muutuit ja se on huono juttu...varsinkin kun ei pysty seisoon sanojensa takana -mä pidin sua terävänä ja oo hyvä ihminen sitä sillä sä et tunne ees mua.
Et oo koskaan nähnyt mua ees vihasena -sulta vois mennä paskat housuun. Pennut on pentuja ja kantapäänkautta nää on mentävä ja kovemman kautta. oon ittekkin ottanut turpaani suosilla kun en oo joskus velkoja tilittänyt ja sen jälkeen en ottanut enää velkaa vaan aloin antaa sitä sillä tää pankkihomma on tulevaisuutta ku saa narkeilta hakea autolasteittain tavaraa kun nil ei oo rahaa. tää homma on ulkoistettu roudarereille joita kukaan ei tunne ku niil on huppun päässä.

entisiä tukholman vaikuttajia on palannut suomeen ja ne on mun kamuja ja ne on huolissaaan et jos mullei makseta velkoja heti. emmä oo kehdannut sanoo noin pieniä, mut kun oon tarkka ukko ja sen tietää moni entinen bänsin jäsen ja nykyinenkin ettei mun kans parane leikkiä loputtomiin, multa palaa hihat

tän straton sain jostain veloista kylkiäisinä ja soi hyvin -tää on joku 700 sada skebamut on parempi ku monet originellit -tässsä on hyvä kampi ja sain tän yhdistä vedoista.

en oo silti kenekään käskenyt sua dissata eikä mitään, mut huomenna voi ola toisin jos et perkele tajua omaa etuas ja arvostat elämää ja sen laatua, niin on kivempi kävellä ehjin jaloin tuolla ku luoti jalassa tai muuta -ihmiset on ihan sekopäitä nykyään ja se tarttuu.

get rythm, sanoi joh cash

ei kauheen moni tiedä mitä teeen ku ne jokka tietää on kuollut -tää rockkarin homma vaatii kuntoo. nonni sain tähän pehmeen ja kivan lopun.

oon mä aika kaheli, mut sä oot itse aloittanut tämän sian ja sun puheet ja ei kuulu mitään. mun pitää tulla tarkistaan ookko kunnossa. tuun sinne nopeeesti ku saan kuskii jolla on paku niin roudataan muutakin kräässää sitten vaikka yllihuomenna , sillä tuskin ylihuomenna oot saanut velkaas maksettua. 50 euroa se oli aluksi, mut ku sitä oikeenn pitkittåää , niin mä saan siitä 500 euroa ja tarvittaessa 5000 euroa.

katos kun aikaaa kuluu se aika on kalllista ja korko kasvaa ja nyt selviäisit vielä -mä toivon et hoidat homman, mut tiedän ettet hoida joten voihan paska sun kanssa:D

TOTUUDENTORVI
TOTUUDENTORVI

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

2.10.2010 02:59

hyvää budii ja tätä on kiva poltella ryhmän kaa, muuteskin mun broidi on suomessa ja kans melkoisena sällinä tunnettuna hän myös arvostaa samoja asioita ja asioita taphtuu vinhaan ja vinhempaaan ku tarvii muuteskin duunata pätäkkä soubisneksessä jne. se on jo rasittavaa ja sit nää nilit, mä jätän ne muitten hoideltavax -oon liian vanha ja taiteilija kerjätäkseni velkojani, niistä tehåäään rahasampo ja ja jokun oravaa saa kipittää lopunikäänsä siinä subuoravanpyörässä josta niintykkää. mua oksettaa koko shitti ja lopetin vedon ja suositteln asiaomaisillekkin -kun ette pystyy hoitamaan ees rahaa velkoihin ja dokaatte kaiken ylimääräisen. mä en katsele semmosta ja siitä tulee nyt loppu. kiitos jo etukäteen ei mistään. paskanjauhaminen on kivaa mikeille ja minneille mut haisee paskalta ja mä en sit juuri ilmottele ku tuun käymään tai joku tulee

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus