= kerro, kerro kuvastin... =

  • ZOMQandBarbieQ

täs on katsellut muitten ihmisten touhuja ja sit omia ja täytyy sanoo, et ei oo vaikeeta sanoo mitä ei haluuu elämältään. Oonnhan mäkin tietty ollut hieman hakoteillä useastikkin, mut ei se mua ihmisenä ookku kasvattanut vahvemmaksi etten oo ottanut mitään hirveetä psykoosia tai traumaa juuri mistäään tai et pelkäisin jotaIN ihan sairaasti.

OOn kokeillut tehdä muitakin hommia ku näitä taiteilija tai musa -zydeemejä tullen aina siihen Lopputulokseen , et en oo niittten muitten töitten kans oikeastaan mitenkään onnellinen. kuten esim. ku olin kuukauden asfalttihommissa lapioo heiluttamssa ja siiihen kokoajan ylityötä eli työpäivät veny 10 tai 11 tuntiin , niin saihan siitä liksaa joo ja ylityörahaaa, muttei niistä mulle mitään iloo ollut ku pääsin töistäja muijja laitto syömistä ,niin sen jälkeen nukahdinkin taas alkaakseni uuden työpäivän asfaltin parissa tai mannekiinina kuten sanotaan -joo emmä siinä kyl nähnyt mitään hohtoo tai järkee. enkä usko että muijakaan oli kovinkaan tyytyväinen -tai niin siilehän mä heitin liksaa kai se veti niillä sitä morfiiniaan ja piti hauskaa ja sit skarppas sen verta et saa mulle tehtyy ruoan....nojaa sitä on paha mennä hautuumaalta kyseleen enäää semmosia ja muutenkin ihan sama.siis loppunkäsitelty ja thats it:)

niin, kun on maaninen sitä on maaninen ja se ilmenee tyypillisesti mulla tämmösenä typeränä kirjoitteluna joka ween mestaan ja jatkuu ihan miten vaan mitä päähän pälkähtäää, joten noi soittoåpelit on mulle semmonen oljenkorsi kyllä ja koira tietty ja kavereita sekä vinhaa mielikuviustani sekä lujaa uskoani et kyl se tästä; np järjestyy. saa voimaa olla onellinen-eikjä se tilamaksa mitään ja siihen tarvitakaan mitään ihmeellistä kunhan on vaan sujut itsensä kans ees hetken -eihän siä ikinä tiedä mitä elämä tuio tullessaan vaikka kuinka suunittelis, mut sit on asioita joista vaan on varma vaikkei siihen olis ees näennäiosesti mjärjellisiä perusteita.
Nooh, joo kyllä sitä tietty on heikot hetkensä kullakin ja ihmiset ovat oieestaan samalaisia siinä että me kaikki halutaan oll rakastettuja ja niinhän me olllaan jos me niin uskotaan, uskon.

harmonia on semmonen vaikee juttu , et pitäs olla kohtuullinen, mut kun ihmiset on topttuneet kilpailemaan joka ween asiasta tai vopittamaan ja tuottamaan aina vaan parempaa tulosta = tuloksena se , et me illä on maapllolassa tämmönen tilaNNE KUIN ON JA oikeestaan kaikkien pitäs lopeettaa toistensa syytely ja etsiäö niitä yhdistäviä tekijöitä ettei täähän maailmaaan tuu lisääää konfiltia ja lisää muureja sun sellasta.

Niin ku tästä kävelis bussi pysäkille ja miettis kuinjka opaljon sen matkan aikan vois parantaa maailmaa esim. vois kerätä matkan aikANA TUPAKANTYUMPPEJA JA MUITA ROSKIA VAIKKEI OLIS OMIA.Kerran Tampereen nekalassa aloin kerätä kaikee roska mitä ihmiset opli just heittänyt kadulle mja sain näin häpeemään ja kaverikin innostu mukaan tähän leikkiin saamaan itsensä tuntemaan syyllisyyttä roskaamisesta -joo sitä sietää kokeilla.
ja bussipysäkin kohdat on yleensä aika paskasia. oon huomannut et juopot ihmiset on eniten sottaavia kuin kukaan muu ryhmä -narkitkin on ihan munkkeja verrtuna hoiperteleviin aikuisiin ihmisiin jokka puhuvat tekstiä kuin hidastetussa elokuvassa. nojoo, kyl mä tunnen ihmisiä jokka osaa juoda silleen kiltisti, mut se ei ilmeisemmein oo niin humalhakusuista ku taas nää tissutelijat. nooh, onnex mä oon päässyt ainakin yhdesträ pakkoliikkeeestä vex , tästä bissestä ja alkoholkista, mut tietty sitäkin dokaa etten anna aineen määrätä mua, v aan määrään itse kuinka sitä käytän ja tää on taas nopissa muissa päihteissä joihin en laske pillvee ku pidän sitä erittäion terveellisenä hyötykasvina. siitä vaan on annettu vääräkuva tai kyllähän sitäkin voi väärinkäyttää jos sitä polttaa vuoden jokapäivä ja täytyy sanoa, et voi tulla itsellä heti peilliin katsomisen paIKKA, MUT se on etupäässä rahakysymys -ei niinkään et siitä tulisisin joteskin paskempaan kuntoon tai et näkisin "harhoja"(mitä niilläkin tarkoitetaan....jokainen ihminen kokee ja näkee tän maailman varmaan ihan omalla tavallaan)...niin enkä tunne kyllä pilvessä olevani mitenkään sellasisissa fiiliksissä et huvttais hypätä parvekeelta niinku näissä JehovanTodistajien sarjakuvissa jokka on tosi rasistisia ja muutekin koko uskonto on vaLITETAVAA JENKEISTÄ JOHDETAVA KUSETUSKETJUA, mut ei se tee niistä sen huonompia ihmisiä, uskon ja emmä niitä kohtaan mitää vahingoniloa todellakaan tunne, mut se aivopesun määrä ku ihmiset ei tiedä asioista -vielä, mut pikkuhiljaa ihmiset henkistyvät onneksi enemmän -joskus vaan tuntuu et oon hieman liian malttamaton sitä henkistymistä venailemaan.Joskus sitä sit keksii jonkun tekosyyn vetää jotaqin vaqhvempaakinjutskaa ku alkaa tympiintymään omaan selväpäisyytensä jne. kamavetoon on helvetisti hyviä syitä ja vielä enmpi hyviä tekosyitä kuinka sääliä itseään, mut kyl siinäkin pitäs tajuta antaa itselleen anteeksi ja kyl mä sanon , et aineist
irti pääseminen on hieman helpoimpaa kuin se , et pystis todella lopettamaan itselleeen valehtlun jota tässä kulttruuurisssa niin paljonkin harrastetaan, et ihmisiträ on tullut semmiosia valehtelukoneita , ahneita, itsekkäitä, omahyväisiä, mukavuudenhaluisia jne. et pitää olla ilm eisesti taivaaassa ennen kuin tämä on mahdollista.Niin paljon sontaa sataa joka puolelta muka tietotonakin ja ihmiset luulevat enempi kuin tietävät luulevansa ja sitä rataa. eihän tästä sa pässikään selvää.nonni,kiitos

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus