= osa orkesteria =

  • ZOMQandBarbieQ

oli nasta aamuherätys ku ihan hirveeseen paskahätään heräsi jotain 10 aikaan ja luuri soi kokoajan ja aaaddeeehoodee-ryhmä eli meitin basisti/kitaristi joukkoineen saapui jollai autolla pihaan. ja eka heti sauhujen jälkeen suunniteltiin tän kämpän uudelleen sisutamista et mixauspöytä vois olla lähempänä tietokonetta idealla. Joo se oli ihan hyvä idea kyl tällä kertaa basistilta ja höyläsimme yhtä uutta biisiämme.

sit kelattin, et olis varmaan hyvä seuraavaksi kaapata rumpalikin mukaan, et saa treenata koko bändillä. noh, hiljaa hyvä tulee. mitään juosten kustuu ei kiinnosta tehdä. joo, paukuissa soitti liian nopeeta helposti biisit ja se ei oo hyvä ja ne pitää skarpata ja saatiin jo taas hieman biisiä kuosiin. Tosin sant on vielä laulajan päässä pahasti kirjoittamaatta minnekkään kun ne aiana melki vaihtaa teemaa hieman toisex, joten juttuja on hyvä sovittaa tältäkin osin. Joo nyt on taas ihan yes-olo eikä hampaat juuri vaivaaa. no kyl hyvä lätkä on hyvää lätkää, täytyy myöntää ja nyt tarvii tehdä mun pahasti vielä aloittam,matta asiaaankuuluvat aamuvoimisteluni ja muut veytykset päälle ja sit mennä koiran kans ulos ja eka vois tuulettaa tän kämpän -hirvee savu., jösses .nonni

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus