= muodissa on aika haipakka =

  • ZOMQandBarbieQ

Zombie tässä ... ilmoittautuu läsnäolevaksi.

Uuudet voimistuvat tuulet puhaltavat kesäntuoksuja ja uusia brändittömiä tuoksuja ja kokonaisia uusientuulien meriä -niin voivat olle ne myös suolaisia.
tuotemerkin status ei ole laskenut, vaikka kaikki uniikki onkin vain meille kyllin erikoista ja pukeudumme merkkituotteisiin ainoastaan puutarahahomissa, pankkiryöstöissä tai maailmaaparantavissa vapaaehtoistöissä tai autonpesussa jne. stretsit on aika mukavampaa menevälle naiselle tai miehelle.

Romatiikka, pyörtyily, kikatttelu, naurukohtaukset,työkalut ja kotinikkarointi, sannalaskujen kertominen ja niitten merkityksen tai opetusten miettiminen ja runojenlausunta sekä kirjoittaminen ovat todella suosittuja ja spontaaneja ja suositeltavia kaikille -se purkaa ihmisen stressiä ja rentouttaa jännitystiloja sekä saa hormonit hyrrään veturiin.
Tästähän voiskin säätää muoti ja ilmiöt -blogin vaihteex.

Ehdototnta muodinkärkee:
-fillari,vaaleensininenen toppi tai vaikkapa hattu.
keltainen kynsilakka,
puutarahanhoito,
kotieläimet, kotikissat, kesäkollit,
pirihuarat,korsetit, vallatut talot jne.

Camp-henkisyys on läsnä jokapuolella naiset kirmailevat vapautuneemmin ja huolettomuus on yhdynnässä populuurimusan ja sit kunnon rockin kanssa varioituu bändien sarajakuvamaisuudellla ja tietokonepelin sisäiseen huumoriin perustuvaan musiikkiin höystettynä naiviudella, turhantärkeilijöistä ei kans kukaan tykkää. mut god save the Queen -priceless? uusmoralismi ja huoliteltu ajaton klasillinen pukeutuminen barokista jazz-tyttöihin. steppailu on jo alkanut saada viimein odottamaani läpimurtoa ja se on minunin lempihuvejani ja onhan se siistii josksus heittää vaikka lavalla. 3 minuutin biisit alakavat tuntua liian alhaisilta ja bänndejä tulee managerin ohjata kuin elokuvaa tai näytelmää tilanteesta riippuen. bändit harrastavat enemmän mediattatiotioita, mutta eivät silti lopeta huumeita, koksa haluavat 130 prosentin suorituksen ja se on urheilua se.

On hauskempaa harrastaa työntekoa huvikseen ja työn arvostus nouseee, mut ei tietty firmojen johtoportaissa. Rahaojen levittelu on myös rumaa ja moukkamaista ja vieläkään jengi ei saa heilua ihan flänässä kun se tuo kaikki luusereitten taudit kansaan ja moraali romahtais.
erilaiset privaatit tai puoliprivaatit happeningit on kans siistii
ja edellleeen jengi tykkäää huumeista ja kaiken kruunuksi ihmiset keräilevät eksootisia kasveja ja lintuja -joista kolibri lienee himnoituin.

erilaiset huumeaddressit ja niihin ja faceboookin kautta organisoituja hörhöryhmiä on valitettavasti edellleen ja enemmän -emmäkään kaikkeen voi vaikuttaa, vaikka kuinka ahakeraasti säätäisin näitä syysteemejäni.

olin tänään basisiti tomapan kanssa liikenteessä -on legioonateatterissa ja soittaa jossain cady ganes bändeissä ja laulaa hyvin ...tai sil on paljon kans duunii ja artisteja ympärillä. sil jos jollain on otain samaa ku mulkin etraudat ovat tulessa-oli arki tahi pyhä.

joo mnä jatkan muotialalla aina välillä. demiin mulle on sivut jossa voin kirjottaa muotia _se on ihan kiva saada 10-18-weet pimut pukeutumaan niin ku itse toivois ja sen on hienoo, kun sen näkee. sillon sitä kelaa, et tälläkin okis voinu tehdä rahaa,.....mut eihän mitään järkevää mitata rahalla ja kivi ei pure, mut koira haukkuu.

Tuntuu kuin ihmiset osaisivat enemmän elää tosia-asioiden kanssa ja slaavilasittain kirjoittelisivat ja lausuisivat poliittisia adekdootteja.
teatterissa ihmiset käyvät -tottakai. Osallistuminen ja verkostoituminen
tiedotetaan ja suunnitellaaan ihmisille lahjaksi juhlia joissa on ohjelmaa laidasta laitaan. Toiveikkuus selviämisestä saa meidät jalkeille ja matka voi olla pitkä sillä kiireen pitäminen jos mikä on witun köyhää ja moukkamaista sekä kännykän käyttö julkisissa tilaisuuksissa voi johtaa sakkorangaistukseen.

Miss Vallankumous (kuvaaja Ulpu Korpi)
Miss Vallankumous (kuvaaja Ulpu Korpi)

Miss Vallankumous

basisti tomppa IsoWeen molemmat
ei oo yhtään seen vähempää. riitit ja uhraukset ja erilaiset valat sekä yksityiset että julkiset ovat moraalimme vahvistajia. me kannamme vastuuta,
me emme saa olla passsiivisia (valitettavasti:P)....toikaa ei ollut mnun. nooh kaikkee ei saa.

4 kommenttia

BarbieQueen

12.6.2009 00:04

steppailu on ehdoton hitti!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

12.6.2009 00:04

steppailu on ehdoton hitti!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

12.6.2009 00:04

steppailu on ehdoton hitti!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus