= zombie and the sensi seedsin nikke ja qrisse =

  • ZOMQandBarbieQ

aah. nyt koivet on venytetty. jumitin ton skeban ja mikkien kaa 8 tuntia -kyl dsiinä aukee ja moduloitua äänet silleen et skulaas tosi forssilla. mä voisn helposti huutas kenet vaan suohon esmes......minkä takia kalevalassa muuten joku laulettiin suohon ????!!! -olix sekin vaan bändien välidstä raadollista kilpailua...oliks se joukahainen vai mikä sinne suohon jodlattiin. vittu.
aini eile wastaweellä oli qristus joo se pitäs saada kiinni et pääsis näkeen nick gavee...vois improilla ja joitain ja vetää senkaa vaikka jotain salakeikkoja ja sotkee sen pää kunnololla....mul lähes laidasta laitaan -mistähän nää on ilmestynyt..ei kmjittään hajua...toi vauhti on sellastyA ERT AAMUL YHDET NIIN EI TARVI KU SEURAAVANA AAMUNA JOS KIINNOSTAA. SIT TOSSA ON JTIAN NASSUJEN TRIPPEJÄ TAI JOTAIN WEEN ESSOJA -EI NE OO KUNNON MATKOJA OO. MUT YHDELLÄ SINISELLÄ KIRJOITIN KIRJAN SIIHEMN MENI KYL MELKI KYMMENTUNTIA KU PUTKEEN HAKKASIN SEMMOSLLA JUGEND-KONEELLA punaisen pallon -EN AIO JULKIASTA...MUT MUL ON KYL MUITAKIN MKIRJALLISIA JA UUSIA SUOMALAISIA BIISEJÄ TAI MMMM SÄVELMIÖÄ..NÄÄ ei oo mitää hittejä välttämättä, mut semmsia joissa on asiaa ja nemerkkaa jotain -puoleentuntiin mahtuu 4-12 biisiä -jooo eihän sitä soita ku kleikan kerrallaa ja jokainen on uniikki _six mul ei oo sitä ongelmaa ettei ketää kiinnostais -kunhan vaa itte jaksaa kiinnostua -vilkas mieli ku muuttuu vituxeen ja naiset sotkee viimeistää kaiken.

nykkin anun pitä pestä mun matto mut eihän se oo täällä käynykkä'ään. aini....mul on luurit jossain siirettynä etteri ne häiritse mu n suomenkielistä runoutta -oikeestaa äänenpuolesta ihansama laulanko mä vai joku alanko noi...tai ei ihan siis suomeehan se osaa laulaa sileleen juopuneen täytelöisestä ja mä tykkään kans lkaulaa sil tyylillä ku noi muutt eoikeestaan rassaa enempi. vasrsinkii toi porakonemainenlöaulusaundi -kiitos alice cooper.

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

2 kommenttia

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus