= summer is gone =

  • ZOMQandBarbieQ

huhuh, ei ihan kivempia aamuja -taas...tai vois joskus nukahtaa tohon sängylle järkevämmin, mut koira ja bassokitaran alle ja välistä sitä taas aamulla löysin itteni ja teki mieli jotain lääkettä jota ei ollut ja aurinkokaan ei paistanut -nooh onnex naurutupakka on kekksitty ja sitä imee niin jaksaa taass elää aamua -joo illlalla sitä on joteskin enmmän vauhdissa -johtuneeko siitä et on kerinnyt sauhutteleen ku tänään yskin ja mun hampaat ei siitä tykännyt...nojonku lekurin piti soittaa mulle ja oon melki tikkana venaaamassa puhelua joka koskee mun vahisiän aadeehoodeeta -tarvvii käärästä yksi joonas ja syödä jotain.voimistelut on vähän väkinäisiä.

jaahas ohjelmassa olis tänään bändin kaa tennistä ja/tai kitaristibasisiti voi tul taas tänne niinku eilenkin tai jotain...mmm mä en osaa nyt herätä ku aurinko ei paista ja muuternki mul on tänäänkin saatanan etuoiketetulta tuntuva asema vedota et mullla on suu ihan rakkuloilla ja muuta valivalia, mut eihän semmosta jaksa ees itse kuulla -parempi pitää turpaNSA KII JA VETÄÄ VIHERIÖÖ ALUKS KU TOINEN YSKITTÄÄ NIIN VITUKSEN TAI IHAN SAMA, JOO.

AINIIN HERNEEET ON POIMIMATTA -PUUTARHAHOMMIA RIITTÄÄ AINA TÄHÄN AIKAA, MUT KOIRA ON VIETY MULTA JONNEKKIN UIMAAN, MUTTEN TAJUNNUT KYL MITÄ MULLE SANOTTIIN -kuhan nyt eivät hukuttas sitä koiraa, sillä kyllähän se uis vaikka satakilsaa, mut siel on jo aika kylmä vesi ja nyt ei oo mikään niin kesä, et mäkään ihan kylmiltään tääsä jamassa hihkuen hyppäisin veteen niinku heinäkuussa.

joo, täs on elämäsä kunniossa silti ja mun vaan pitää opetella oleen selväpäisempi ja jutalaisempi ja vieläkin itsekkäämpi sittenkin, joo. Ihmiset on tottunut siihen, et mul on röökiä, rahaa, viheriöö jne.....siitä kai mä kekkasin et bändin nimi vois olla Nagual Bank

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus