= KultaKausI = Gold AgE =

  • ZOMQandBarbieQ

soittin tos yhdelle nuorelle tulevallle naissuurudelle jonka kans ollaan soiteltu kerran pari semmosta stemmalaulua (auttanut sovituksissa) sun muuta ja täytyy sanoo, et pimu tietää mist se laulaa ja on semmosta henkevää juttua, et voi olla vaikka hieman liiankin edellellä aikaansa. mut siinä mä näen myös tätä oman maailmani -sanon sitä itse kultakaudeksi...siis tätä hetkeä jossa juuri nyt elämme ja on siistii olla osana muutosta.
Ja sillon on pitää osata olla empaattinen sun muuta ja sen semmosta ja se voi joskus se empatiakin mennä överiks, et lamaantuu itse ja se on paska juttu. eli jokkut ihmiset voivatr olla tietämättäään empatiaROSVOJA JA KUN TÄMÄN NÄIN SANON TUNNEN SYYLLLISYYTÄ JA ITSELLENI ANTEEKSI ÄKKIÄ ANNAN...niin äkkiä etten oo ees varma kuinka mä sitä empatiaa oikeen sit rosvoon muilta...mun elämän tehtävä on jakaa sitä mahdollisimman tasapuolisesti, et kaIKKI olis tyytyväisiä joten ei tääkäään jobi tosin aina ehkä hohdokkaalta tunnu, mut se joteskin antaa semmosen fiiliksen et on kerankin tehnyt jotain hyvää eikä vaan kelannnut omia ongelmiaan. Ongelmat on kweksitty ratkasitaviksi -se on hyvä muistaa ja kaikkki luulee ettei niil oo mielikuvitusta syököön vaikka kjärpäsiebniä tai jotain trippii et kilahtaa visioo

-joo, ei oo
häpee olla nopee, mut silti pitäs koittaa pysysä ja elää tätä hetkeä.
Mulla on kuullemma joskus semmonen paha tapa mennä asioiden edelle. Mut siinä kyllä on taas omat hyötynsä kun voi käydä säätään tulevaisuudessa eikä olla täällä historiassa tai just harmonian kohdalla.

Tää on just semmosta aikaa kun ollaaan äärimmäisen hädän ja ns. kriisin keskekllä ja pitäs ottaa rennosti eikä pelätä mitään:Mun tarvii tunnustaa että mä rakastan jäkyttymistä ja oikeestaan elänkin siitä tai siinä...tai voihan niitä sanoo sisitisti vaikka ihmeiksi jos ei muuta keksi -ihminen tekee asioita joko rakkaudesta tai pelosta

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus