= syndet alkoi =

  • ZOMQandBarbieQ

Alotettiin rellun kaa syndet etuajassa päivällä ku saatinki jo akilta kummakkin lahjat....mmmm mä oon kirjoitellut omaaani kaikkee muistiinpanoja...mikähän lahja on kyseesä jos joku arvaa, niin saa multa eräässä paikassa sen mitä se ei tajua haluavansa.

Tulin uimasta, makkaraa paistamas akin puutarhamökiltä tampereen siimeksessä kitaristi basistin ja muutaman muun ihmisen kanssa. oli ihan nastaa. löydettiiin treeen ehkä paras massakenttä tennistä varten.

Kyl se näin on, et mä oon parempi roolimalli nuorisolle ja lapsille tennsitähtenä kuin rokkkaaavana luusrina ja mun uus naismnageri, on samaa mieltä et mun (kandee tehdä ns. päinvastoinnykäset ja mahd. pian: -luki tejkstarissa) ja tmusta tulee isona tennistähti...piti tulla, mut joutu keikkaileen aikuisten pakottamana jo 11 weeenä ja se vei hieman kuntoa, mut i´ll be back and im back..."Hello ; ladys and gentleman ! "Backwoods magic tennis show player... Hook is back !" Semmonen jolta ku palaa käämit arvokisoissa ja muutenkin, sekoo ihan totaalisesti ja mailat lentelee EROTUOMAREITA JA PALLOPOIKIA PÄIN JA YLEISÖLLE VITTUILUKAA
N EI OLE TAVATONTA.

Kaikesta tuosta huolimatta minua rakastetaan tennistähtenä kun oon niin hyvä voittamaaan ja nöyryyttämään vastustajat peräjälkeen. Tappioton putki tulee kestämään kuukauden -oli valmentajan arvio tilanteestan ...sdhamaanina taaas ottaaa pääähän kun säännnöissä ei anneta lupaa pelöata paljain jaloin joka opn ainoo oikee tapaa pelata tennistä ja siksi oonkin koko tenissysteemiä vastaan ja muutan sen muutan tai tuhoan niin kuin aiemmin rockbisneksen. . . semmonne musta tulee ja voitan turneita -oohan mä aika hyvässä vireessä ja nuo pevalmenatajat alkavat olemaan liian laiskoja ja pitää saada aian vaan kovempaa. tiukat rystypyssärit ja syötöt on jo niin merkattu, et ainmoastaan nurmikentällä kuten W immbledon mul voi tulla jossain zydeemeisssä ongelmia ja se ,et ooksä mä oikeeessa lääkityksessä

jos joku arvaa mitä tennis mailakäytän siitä saa postissa lahjan

more zombie. barbie is not home
more zombie. barbie is not home

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

2.7.2011 14:06

mä oon saanu alhjoja en empi ku seksiä:D mut tietty mua rutistellaan aikalailla:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus